Näin valitset parhaan puhelinliittymän lapselle!

Kaupallinen yhteistyö Liittymätarjoukset.net

Meillä on jännät ajat edessämme, sillä esikoisemme aloittaa peruskoulun syksyllä. Varhaiskasvatusaika ja eräänlainen turva aikuisista pienenee, sillä ekaluokkalainen saattaa joutua viettämään jo muutamia tunteja aikaa yksinkin kotona. Myös koulumatkojen kulkeminen yksin alkaa, ja äitinä minua tietenkin hieman huolestuttaa ja ehkä jännittääkin se, miten pieni rakkaani on kasvanut niin isoksi niin nopeasti ja miten kaikki alkaa sujua.

Aamu-, ilta- ja välipalojen tekeminen omatoimisesti sujuu, samoin pihalla leikkiminen ja muu ilman valvontaa, mutta silti sitä aikuisena haluaa taata turvallisuuden. Lapselle puhelimen hankkiminen on nyt ajankohtaista, ja näin myös oma sydän säästyy hypyiltä, kun lapsi on tavoitettavissa yhdellä puhelinsoitolla.

Miten valita oikeanlainen liittymä ja puhelin lapselle?

Puhelimen hankita on ensimmäinen asia. Millainen puhelin palvelee parhaiten tarvetta. Meillä tyttäreni sai minun vanhan Asus Zenfone 5 -puhelimen käyttöönsä. Puhelimessa on toimiva kamera videopuheluihin ja riittävästi muistia miljooniin valokuviin mitä tyttäreni rakastaa ottaa. Puhelimessa toimivat tarvittavat sovellukset kuten Whatsapp ja muutama peli, mitä lapseni rakastaa pelata.

En näe kovinkaan järkevänä ostaa ensipuhelimeksi kallista puhelinta, kun lapsi vasta harjoittelee sen käyttöä. Itku voi olla kurkussa kaikilla, kun harjoitellaan tavaroiden tallessapitoa, ja puhelin onkin unohtunut leikkien jälkeen leikkipuiston reunalle. Nämä asiat kuuluvat joidenkin ihmisten kohdalla vastuun kasvattamiseen ja virheiden kautta tunnetusti oppii parhaiten.

Puhelimen siis tulisi olla kestävä. Sen tulisi ottaa jossain määrin hieman kolhujakin vastaan, ja kestää sääolosuhteita kesän kuumuudesta talven pakkasiin. Siinä tulisi olla meidän tarpeisiin kamera ja muistitilaa applikaatioille. Eli meidän tarpeemme tuo peruspuhelin täyttää hienosti tämän harjoitteluajan. Lapsen kasvaessa voimme sitten siirtyä parempiin laitteisiin sitä mukaa kun lapsen tarpeetkin alkavat kasvaa.

Millainen liittymän tulisi olla?

Sitten on vuorossa puhelinliittymän vuoro. Millainen puhelinliittymä lapselle tulisi hankkia? 
Parhaiten sinua auttaa tässä asiassa Liittymätarjoukset.net-sivusto. Tällä sivustolla on esiteltynä kaikkien Suomen liittymäntarjoajien parhaat tarjoukset. Voitte yhdessä miettiä mitä lapsi tarvitsee ja etsiä sen mukaan liittymää.

Monesti lapsen liittymä hankitaan samasta paikasta, mistä vanhempienkin liittymät on hankittu. On helppoa valita sama palveluntarjoaja ilman sen kummempaa miettimistä, mutta jos sinulla itselläsi on ollut sama liittymä samoine hintoineen jo kauan, suosittelen kurkkaamaan sivustolta olisiko omankin liittymän kohdalla päivittämisen aika.

Liittymätarjoukset.net-sivulta näet erilaisten liittymävaihtoehtojen ja -pakettien hinnat ja parhaat tarjoukset heti. Samalla pääset kilpailuttamaan oman liittymäsi ja saatat kaikkineen säästää pitkällä tähtäimellä paljon rahaa.

Me valitsimme lapsellemme liittymän, missä ei ole puhepakettia. Siinä on rajaton netti, mutta normaalihintaiset puhelut ja viestit, mitkä menevät minuuttien ja kappaleiden mukaan. Tämä siksi, että lapsi ei soita puhelimella oikeastaan ikinä, eikä lähetä tekstiviestejä ollenkaan. Hän käyttää soittamiseen ja viestittelyyn Whatsappia, mikä menee netin kautta. Ainoastaan mummot soittavat lapselleni, kaikkien muiden kanssa asiointi hoituu WA:n välityksellä.

Emme siis tarvitse puhe- emmekä tekstiviesipakettia. Näinollen meidän ei kannata maksaa niistä kuukausittain. Tarkistimme myös omat liittymämme samalla. Itse juoruan puhelimessa päivittäin vähintään tunnin, useimmiten enemmänkin. Minulle siis puhepaketti oli oivallinen ratkaisu. Lisäksi halusin itselleni nopeamman netin, sillä teen 60% kaikista töistäni puhelimella. Päivittäessäni puhepakettini uuteen, hinta edelliseen pakettiin nähden tippui lähes 10€ /kk. Vuositasolla säästö on todella iso.

Mieheni ei puhu puhelimessa juuri ikinä, eikä lähetä tekstiviestejä. Hänelle siis valitsimme samanlaisen paketin kuin tyttärellemme. Nämä paketit palvelevat meitä parhaiten, ja säästö tosiaan päivityksen jälkeen oli huomattava.

Poikamme saa myös puhelimen ensi vuonna, kun eskaritaival alkaa tulla päätökseen. Päätimme mieheni kanssa jo nyt, että viimeistään vuoden päästä katsomme jälleen uudet tarjoukset ja kilpailutamme liittymät. 10€ / kk voi jollekin olla pieni raha, mutta rahaa se on silti. Miksi maksaa tuotakaan summaa turhaan, kun voi olla maksamattakin.

Suosittelen siis kurkkaamaan sivuston, ja katsomaan löydätkö sinäkin sieltä kilpailukykyisen liittymän itsellesi tai vaikka koko perheelle. Säästö se on pienikin säästö. Sivustolle klikkaaminen ei maksa sinulle mitään, mutta varoitan, että saatat tehdä hyviä päätöksiä ja säästää euroja useammankin kuukaudessa.

Miten te olette valinneet liittymänne ja kilpailutatteko liittymiä säännöllisesti?

 

 

 

 

 

 

Kommentit (1)

Hyviä vinkkejä puhelinliittymän valintaan, tästä on hyötyä!

Kommentoi juttua: Näin valitset parhaan puhelinliittymän lapselle!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X