Nämä DIY-lahjat ehdit tehdä vielä isänpäiväksi!

Viikko alkaa loppua ja minä heräsin juuri siihen faktaan että sunnuntaina on isänpäivä. Eri perheissä on erilainen tapa muistaa puolisoitaan äitien- ja isänpäivinä. Toiset puolisot ostavat toisilleen lahjoja, toiset kokevat että näinä päivinä on lasten tehtävä muistaa vanhempiaan.

Meillä on ollut tapana mieheni kanssa muistaa toisiamme. Minusta se on hauskaa. Tänä isänpäivänä vietämme koko päivän perheen kanssa yhdessä. Teemme vähän spesiaalimpaa ruokaa, ulkoilemme, pelaamme lautapelejä ja saunomme. Keskitymme olemaan yhdessä.

Itse taistelen jäätävää flunssaa tai nielutulehdusta vastaan juuri nyt ja maatessani kuumehorroksessa sohvalla, olen autuaasti unohtanut että sunnuntaina juhlitaan. Onneksi heräsin siihen jo tänään, sillä vielä on aikaa tehdä omin pikkukätösin jotain mukavaa sekä puolisolleni että lasten isoisille.

Keräsin eri blogeista kivoimmat ohjeet kasaan

Aiempina vuosina puolisoni on saanut muunamuassa teepaidan, minkä selkään painoin tekstin ”aja hiljaa, isi nukkuu” sekä autoradan, että isi on voinut maata lattialla, kun lapset ovat ajelleet autoilla selän päällä autorataa pitkin. Isi saa siinä samalla pienen hieronnan ja kaikki ovat tyytyväisiä. Myös Sweet Things -blogissa oli tehty isille ja papoille teepaitoja, missä oli jalanjälkiä ja kauniisti kirjoitettua tekstiä. Sandran Tekemää blogin teepaidassa oli hauskasti kirjoitettu jälkikasvun syntymäajat paitaan. Paita on selkeä, ajaton ja trendikäs!

Myös itse ommellut lahjat ovat ihania, jos on ompelukone ja taitoa. Ihan Itse Tehty -blogissa oli hauska idea itse ommeltuihin boxereihin.

Olen myös tehnyt puolisolleni ”trendikortin” mihin kirjoitetaan pieni tarina karkkien avulla. Samantyylisen kortin hieman eri tekstillä on tehnyt myös Operaatio Äiti -blogin Anette sekä Yli Pyykkivuorten -blogin Hanna! Kannattaa ehdottomasti käydä kurkkaamassa noistakin kahdesta molemmat!

 

Ukki taas sai eräänä vuonna mustan nahkavyön tekstillä ”isyyden ja ukkiuden musta vyö”. 

Tänä vuonna päätin tehdä miehelleni ja isoisille tämän hauskan sukkamaalipurkin Kaikki Paketissa blogin idealla! Idea on puhtaasti nerokas ja selkeästi helppo tehdä!

 

Kotiliedellä on myös ihana artikkeli kuinka voit tehdä isälle oman muistojen kirjan skräppäystyylillä. Artikkelista löytyy paljon ideoita siihen mitä kirja voi sisältää ja isä ilahtuu varmasti!

Siskonpaneelisoppaa -blogissa oli ihana idea piirtää/maalata isille uniikki super-isi-kahvimuki! Lopputulos oli hurjan hieno ja idea onnistuu nopeallakin aikataululla!

 

 

 

 

Avainsanat

Kommentit

Kommentoi juttua: Nämä DIY-lahjat ehdit tehdä vielä isänpäiväksi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X