Neljän aineen jäätelö (sorbetti) – Fat Free Edition 1.0

Ensinnäkin haluan kiittää teitä kaikkia. Aiemmassa postauksessani  kerroin elämäntaparemontistani ja sen myötä tapahtuneista muutoksista. Sen kirjoituksen julkaiseminen oli yksi vaikeimmista asioista mitä olen pitkään aikaan tehnyt. Nollissa oleva itsetunto ja valtaisa itsehäpeä yrittivät minua estää julkaisemasta, mutta ystäväni kannustuksesta uskalsin painaa nappia. Pelkäsin ja odotin negatiivista palautetta. Muutama minuutti julkaisun jälkeen tulivat ekat kommentit ja henkeä pidätellen aloin niitä lukemaan. Kuinka ollakaan, kaikki palaute mitä olen saanut on pelkkää positiivista palautetta. Ihan mieletön fiilis tästä kaikesta! Miten ihania ihmisiä tässä maassa onkaan! Haluan kiittää teitä kaikkia! Kaikkia jotka tykkäsivät, kaikkia jotka kannustivat, kaikkia jotka kiittivät vinkeistä, kaikkia jotka kommentoivat ja kaikkia teitä, jotka olette laittaneet minulle yksityisviestejä ja sähköposteja, missä olette jakaneet oman elämänne tarinoita! KIITOS! 

Mutta nyt itse asiaan. Tuntui kuin koko some olisi mennyt sekaisin kuuluisasta kolmen aineen jäätelöstä tänä kesänä. Somessa ja erityisesti facessa joka ainoassa ryhmässä törmäsi kuviin missä ihmiset olivat tehneet mitä herkullisempia versioita siitä. Puhumattakaan siitä, kuinka kauppojen säilyke-hyllyt huusivat tyhjyyttä kun ihmiset hamstrasivat kondensoitua maitoa purkkitolkulla. Minä olin yksi noista jotka sekosivat ja kirjoitinkin toukokuussa oman versioni blogiin (kurkkaa tästä).

Rivo Emäntä – Blogin kirjoittaja olikin toisilla jäljillä ja kehitti neljän aineen jäätelön myös meille, joilla yksikin jäätelö näkyy välittömästi takapuolessa. Hänen ohjettaan mukaillen tein oman version ja makuraati kiitteli vuolaasti! Neljän aineen jäätelö, minimaalisesti kaloreita. Tykkään! TARVITSET:

500g Mansikoita (Itse heitin sekaan myös 1-2dl mustikoita)
½ Sitruunan mehu
5dl Rasvatonta luonnon jogurttia
4 rkl Hunajaa

Sekoita kaikki aineet sauvasekoittimella. Maista että makeutta on tarpeeksi, voit lisätä sitä lisäämällä hunajaa. Laita seos muovirasiassa pakkaseen ja anna olla muutama tunti ja nauti.
Tämän PITÄISI säilyä pakkasessa viikko, mutta meillä meni koko satsi kahdessa päivässä 😉

Kommentit

Kommentoi juttua: Neljän aineen jäätelö (sorbetti) – Fat Free Edition 1.0

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X