Nerokasta piensäilytystä: Lasipurkkien kierrätystä!

Kotimme on pieni joten olemme joutuneet keksimään pieneen tilaan sopivia säilytysratkaisuja moneen otteeseen. Tähän projektiin sain idean eräältä ihanalta sukulaiselta, joka kesällä laittoi kuvaa tuttavansa luota. Myöhemmin näin samaa ideaa myös Pinterestissä, mutta en löytänyt sitä sieltä enää. Löysin sitten muutaman päivän etsintöjen jälkeen tämän (Linkki), version missä vastaavaa ideaa on käytetty mausteille. Tästä näkee että tämäkin idea sopii monenmoiseen säilytykseen..

Tässä projektissa käytimme nauloja, koska pora ei ollut yhteistyökykyinen. Jos meinaat säilytellä jotain painavampaa, suosittelen pultteja pitävyyden vuoksi. Meillä noissa säilytetään koruja, hiusnipsuja ja pikkuautoja. Kuvissa näkyy, että en älynnyt maalata lasipurkkien kansia etukäteen, joten ne muuttuvat vielä valkoisiksi kun saan aikaa siihen. Kukin purkki on usealla naulalla kiinni ja en epäile hetkeäkään etteivätkö ne tuossa pysy.

Olenkin jo paljastanut, että lastenhuoneemme on jälleen muutosten alla. Kyllästyin totaalisesti liian kirkkaisiin väreihin ja alla olevista kuvista saattekin hieman jo esimakua uusista lastenhuoneen väreistä. Homma on pahasti vaiheessa vielä, mutta kaikki etenee pikku hiljaa… Luultavasti jo tämän kuun aikana pääsen postailemaan uutta sisustusta. Tällä hetkellä olen totaalisen rakastunut muutoksiin enkä malttaisi olla paljastamatta lisää. Mutta haluan että kaikki on paikallaan ja paikka kaikella ennen kun sen teen!

Helppo pien säilytys ratkaisu 

helppo piensäilytys ratkaisu

TARVITSET:

Hyllyn, mihin kiinnittää purkit
Erikokoisia lasipurkkeja kansineen
Koristeita (Itse käytin leveää pitsiä ja nauhaa)
Nauloja/pultteja/ruuveja

Maalaa kannet sisustukseen sopivilla maaleilla. Kiinnitä purkkien kannet kiinni hyllyyn. Koristele purkit. Valmis!
Aika helppo tapa saada hauska sisustusyksityiskohta ja samalla säilytystilaa pieneen tilaan!

Kommentit (3)

That is really nice to hear. thank you for the update and good luck.

Nice to hear! Welcome aboard 🙂

Kommentoi juttua: Nerokasta piensäilytystä: Lasipurkkien kierrätystä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X