Olohuoneen sisustus! #Sisustetaanpa

Meidän olohuoneen sisustus on ollut vuosikausia musta-valkoinen. Kaikki on ollut mustaa ja valkoista ja minun on pakko sanoa, että kyllästyin siihen nyt totaalisesti. Haalimme mustia huonekaluja olohuoneeseen kun lapsia alkoi ilmaantua. Ajattelimme että ne näyttävät paremmalta ja kestävät sotkua paremmin kuin valkoiset huonekalut. Olin väärässä. Jos banaanin hankaa mustaan sohvapöytään ja kiinnittää sen siihen maidolla, niin se kyllä näkyy. Valkoisessa ei ehkä niinkään. Aiomme muuttaa sisustuksen suuntaa uudelleen kun lapset kasvaa. Ja sitten minä haluan sen kauniin valkoisen olohuoneen. Tällä hetkellä olen kuitenkin enemmän kuin tyytyväinen meidän ihanaan musta-punaiseen olohuoneeseemme. Kaikki sisustusmateriaali on hankittu eripuolilta pienellä rahalla. Suurin osa on halpakaupoista kuten nyt esimerkiksi Ikeasta. Osa on kirppiksiltä ja loput verkkokaupoista. Varsinkin näin talvella tuo huone on ihanan tunnelmallinen ja syvä punainen tekee siitä rauhallisen ja pehmeän, vaikkakin se valkoinen toi enemmän valoa huoneeseen. Mutta nyt on vuoden pimein aika ja kaikki valo mitä kaipaan tulee kynttilöistä. Alle laitan ensin ennen-kuvat ja loppuun jälkeen-kuvat!
Makuuhuonetta laitetaan nyt parhaillaan ja saan viimeinkin ihan oman työpisteen missä tehdä näitä omia juttujani. Makuuhuoneen sisustuksen värit ovat paljon kevyemmät ja siitä tuleekin sitten seuraava sisustuspostaus lähiaikoina.

ENNEN:

DSC_0014

Vaalea sohva muutti uuteen kotiin ja antoi paljon lisää tilaa koko asuntoon!

DSC_0016

Valkeat verhot toivat ehkä enemmän valoa, mutta alkoivat jo kyllästyttää!

DSC_0018

 

JÄLKEEN:

DSC_0406

Idea tähän kaikkeen löytyi tuosta taulusta mikä on sohvan päällä. Se oli 3€ kirppislöytö!

DSC_0421

Vanha 70-luvun sähköpiano muutti olohuoneeseen myös ja nyt sitä soitetaan paljon enemmän!

uusi 3

Pieni sohva muutti ison valkean sohvan tilalle ja toi paljon tilaa lisää koko huoneeseen.

uusi 2

Taulun ja kehykset ostin Ikeasta. Teetin kuvat mustavalkoisina jatkamaan teemaa.

 

uusi 4

Punaiset ja mustat paneeliverhot tuovat huoneelle ryhtiä

DSC_0427

Sisustuskirjaimet ostin joskus kauan sitten Ebaysta ja nyt maalasin ne punaiseksi. Koristeena on silkkinauhaa ja mattamustia helmiä.

 

DSC_0426

Miten kaunis tuo mustan ja punaisen liitto onkaan!

Uusi

Tätä seinää minä rakastan eniten koko huoneessa.

Jos sinulla on hetki aikaa, käy vastaamassa kyselyyn koskien tätä blogia!! Minä saan tietoa mihin suuntaan kehittyä ja sinä pääset vaikuttamaan mitä jatkossa tapahtuu! Kiitos!
Blogia voi seurata myös muualla somessa: FacebookPinterest ja Instagarm!

Kommentit

Kommentoi juttua: Olohuoneen sisustus! #Sisustetaanpa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X