Painajaismaiset polttarit! #Kaasohommia

Kirjoitin jokin aika sitten vinkkejä kuinka järjestää ihanat ja onnistuneet polttarit naimisiin menevälle läheiselle. Sen vastapainoksi julkaisen nämä tarinat kamalimmista polttareista. Tarinat olen kerännyt kyselemällä eri Facebook -ryhmissä kertomuksia.

Jos haluat lukea muita hää-aiheisia postauksiani, ne löytyvät aihetunnisteella #Kaasohommia.

Tarinoita epäonnistuneista polttareista

”Mun polttareissa vuonna 2012 eka oli ihan kivaa, kaverit vei autossa silmät sidottuina ratsastamaan ja tarjos sen jälkeen taskumatista huikkaa. Sitten oli tarkoitus mennä meidän rantasaunalle illaksi istumaan iltaa ja juomaan. Sinne kun päästiin niin alkoivat puhua mua ympäri (viikon päästä) olevista häistä. Oletan että syyt olivat et olin niin nuori (19v) ja että eivät tykänneet tyypistä kenen kanssa menin naimisiin… en suostunut niin kaikki keksivät tekosyitä ja lähtivät, osa sanoi hakevansa jonkun kaverin ja tulevansa takaisin, toiset lähti ihan kokonaan. (Kukaan ei siis tullut takaisin…) viikon päästä kukaan ei myöskään tullut häihin.  Osaa näistä olen nähnyt pari kertaa sen jälkeen, osaa en enää ikinä…”

”Morsian tappeli siskonsa kanssa, minä ja pari muuta jotka siinä vaiheessa oltiin paikalla yritettiin pitää heidät erossa toisistaan. He saivat kuulemma sovittua vasta useampi viikko häiden jälkeen, hääpäivänä he eivät olleet puheväleissä.”

”Kauhupolttareissa olen myös ollut ja olen niistä kuullut. Kummassakin tapahtuneessa morsianta ei ole kuunneltu yhtään vaan on tehty kuten kaasot ovat lähinnä halunneet. Jos esim morsian on ilmoittanut ettei halua mennä baariin niin hänen polttareissaan on menty piknik risteilylle JA baariin jossa soitti jokin kaason suosima bändi. Myös toinen morsian oli halunnut mennä mökille yöksi eikä baariin lainkaan ja puolet ajasta istuimme jossain kuppilassa/pubissa ja loppu illasta mentiin baariin. Eri asia olisi tietty ollut jos morsiamet olisi kertoneet haluavansa baariin mutta kun päinvastoin, eli haluaisin korostaa sen tärkeyttä että polttarit järjestetään morsiamen toiveiden mukaan tai ainakin sen mukaan mistä hänen oletetaan pitävän eikä kaasojen omien halujen mukaan.”

”Kaaso halusi järjestää polttareissa unohtumattoman elämyksen. Maksoi törkeän paljon mutta me muut polttareihin osallistuvat suostuimme tähän, ajattelimme että kerran elämässä tulee tällainen mahdollisuus vastaan ja se on käytettävä nyt. Kaaso unohti tai ”unohti” kertoa että ko. elämykseen pääsee vain morsian ja hän. Tämä selvisi polttareissa matkalla ko. paikalle. Omien sanojensa mukaan hän itse oli etuoikeutettu koska on tehnyt eniten polttareiden eteen. Itse asiassa järjesti vain ko. elämyksen. Me muut järjestimme KAIKKI loput jutut polttareihin, ruokailun, juomat, pitopaikat jne. Siellä odottelimme kuivin suin kun morsian ja kaaso kävivät 1,5 tunnin elämyksen.  Emme viitsineet alkaa morsiamen edessä rutisemaan, mutta kaaso sai paskaa niskaan fb:ssä polttareita varten perustetussa ryhmäkeskustelussa. Suuttui kaikille, eikä edelleenkään ole puheväleissä joidenkin kanssa.”

”Hirveintä oli se, että ei ollut polttareita ollenkaan. Luulin, että mulla on ystäviä mut tässä se totuus tulee esiin. Oli moni messissä kunnes ajankohdan tullessa ei enää oltukaan.”

”Mää oon vähä pettyny osittain mun polttareihin kun vaan 1/4 osa kutsutuista tuli ja sit oltiin vaan jossain missä ei ketään muita ollu. Mutta sitten toisaalta oli ihanaa päästä kasvohoitoon ja kylpylään hemmoteltavaksi.”

”Morsiamen äiti veti kaksin käsin viinaa. Oli jo alkuillasta melkoisessa laitamyötäisessä. Huuteli kaikkea tyhmää ympärilleen (tyyliin pissaliisat kännissä rääkymässä). Yökerhossa olisi halunnut esitellä rintojaan kaikille miehille kysellen paljonko maksavat siitä ilosta! Onneksi ehdittiin aina väliin.  Loppuyöstä kaatui pahasti, loukkasti kätensä ja kasvoihin tuli iso ja paha mustelma. Morsian häpesi äitinsä käytöstä niin että itki. Häät olivat viikon päästä ja kuvissa näkyy morsiamen äiti käsi paketissa. Meikillä ei oltu onnistuttu piilottamaan kasvojen mustelmaa. Morsiamen äiti veti kaksin käsin viinaa. Oli jo alkuillasta melkoisessa laitamyötäisessä. Huuteli kaikkea tyhmää ympärilleen (tyyliin pissaliisat kännissä rääkymässä). Yökerhossa olisi halunnut esitellä rintojaan kaikille miehille kysellen paljonko maksavat siitä ilosta! Onneksi ehdittiin aina väliin.  Loppuyöstä kaatui pahasti, loukkasti kätensä ja kasvoihin tuli iso ja paha mustelma. Morsian häpesi äitinsä käytöstä niin että itki. Häät olivat viikon päästä ja kuvissa näkyy morsiamen äiti käsi paketissa. Meikillä ei oltu onnistuttu piilottamaan kasvojen mustelmaa.”

”Mun polttarit oli kivat mut niiden järkkäily oli ollut kuulemma ihan puosta. Ehdotankin että vain kaasot tekevät suunnitelmat, lyövät asiat lukkoon sekä hinnan ja ne osallistuu ketkä pystyy. Ja morsiammen kyl täytyy myös miettiä kaasoja ajatellessa että ne pystyy toimiin keskenään etteivät oo aivan liian erimaata. Mulla ku on mun kaupunki ja maalaisystäväni niin ei aivan kohdanneet kaupunkilaisten ja maalaisten suunnitelmat sekä luonteet.”

Oletko sinä ollut painajaispolttareissa? Mitä tapahtui? Kerro kommenteissa!

 

 

Kommentit (4)

Me oltiin polttariryhmässä jossa hyvän ystäväni sisko oli järjestelijänä. Piti olla halpaa ja budjetti ystävällistä kun hänellä ei ollut paljoa rahaa mutta hän ehdotteli mm. Kuumailmapallolentoa, vuokrattavaa limusiinia, privat pöytää Jostain Helsingin pintaliito yökerhosta, kokkia kotiin valmistamaan ruokaa. No ei ihan tajunnut että paljon tälläiset asiat maksaa. Olimme kaikki kolme. Kaverusta menossa samana kesänä naimisiin ja olimme erikseen kertoneet minkä vkl käy niin että pääsemme toistemme polttareihin. Päivä päätettiin, ystävä osti lapista lennot HKI että pääsee varmasti paikalle polttareihin. No saman viikon alussa Tämä kaaso yhtäkkiä päättikin että polttarit siirretään ja siirtyivät juuri sille viikolle kun minä olin esim. Häämatkalla. Kyllä ketutti 😡 ja tää toinen ei enää viitsinyt ostaa uusia lentoja Helsinkiin kun useamman satasen nekin maksoivat. Vietettiin sitten yhdessä se vkl miettien miksi se muikkeli niin toimi ja harmitus oli kova. Loppujen lopuksi polttareissa oli ihan muutams ihminen ja harmittaa morsiamen puolesta edelleen.

Uskomatonta käyttäytymistä. Toivottavasti teillä kuitenkin oli kivaa!

Omiin polttareihini ei tullut kuin 1/4 kutsutuista ja osa lähti kesken kaiken pois. Polttarit olivat kuitenkin ihanat ja jäivät mieleen. Kaasot tekivät suuren työn. Sain jälkeenpäin vasta kuulla kaasoilta kaikista kommelluksista ja siitä miten harva niihin halusi osallistua ja miten vaikea oli sopia yhteistä tekemistä, joka kelpasi kaikille.
Jälkeenpäin harmittaa että edes pyysin tiettyjä ihmisiä häihini. ”Parhaat ystäväni” yläastevuosilta asti katkaisivat välit heti häiden jälkeen ilman mitään selitystä. Yllättäen nämä sankarit eivät ilmestyneet polttareihin ja ilmoittivat vasta edellisenä päivä ja muiden kustannukset nousivat tietenkin korkeammiksi.

Onpa urpoa käytöstä. Onneksi jyvät erottuivat akanoista ja tiedät nyt ketkä ovat oikeita ystäviä <3

Kommentoi juttua: Painajaismaiset polttarit! #Kaasohommia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X