Paljuilu ja paras juhannus ikinä!

Kaupallinen yhteistyö: .

Mainos: Paljuparatiisi, Jyväskylä

Meillä on ollut tapana viettää juhlapyhiä aina yhdessä perheen kanssa. Kun olin lapsi, minun perheeseeni kuului äiti ja pikkusisko. Nyt meistä kolmesta on tullut vuosien saatossa yli 10 -päinen joukkio kun kaikki ovat pariutuneet ja lapsiakin on ilmestynyt kuvioihin mukaan. Juhlapyhien saapuessa, koko kymmenpäinen posse kokoontuu äitini luokse, jossa vietämme isolla porukalla kiireetöntä aikaa.

Viime juhannuksena porukka oli pienempi, kun kolmivuorotyöläiset loistivat poissaolollaan. Tänä vuonna taas isompi, kun kaikki pääsivät paikalle.

Ei ole mitään parempaa kuin viettää hyvällä porukalla aikaa yhdessä. Me kokkaamme ja leivomme. Istumme ja jauhamme shaissea elämästä ja kaikesta mitä se pitää sisällään. Lorvimme lökövaatteissa ja nautimme kiireettömästä yhdessäolosta.

Tämä juhannus ei ollut siinä mielessä poikkeus, mutta yksi asia teki juhannuksesta aiempia vuosia mielekkäämmän. Saimme Jyväskylän Paljuparatiisilta yhteistyönä paljun vuokralle, missä lilluimme koko köörillä pitkin juhannusta. Lämmitimme mummolan vanhaa puusaunaa ja istuimme kaatosateessa kuumassa paljussa. En keksi yhtään mikä voisi olla parempaa.

Paljun ja saunan lämmitys aloitettiin jo aamusta ja siellä ehdittiin käymään juhannuksen mittaan lukemattomia kertoja. Edes viheliäiset itikat eivät saaneet vietyä iloamme, sillä lapset (ja miehet) ampuivat niitä vesipyssyillä paljusta käsin. I H A N M A H T A V A A !

Jyväskylän paljuparatiisi tarjoaa paljuja vuokralle

Paljuparatiisi toimii Jyväskylän Seppälänkankaalla. Yritys tarjoaa erikokoisia paljuja vuokralle tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Tällä saat rentoa fiilistä niin kotiin kuin mökillekin ja tämä toimii hyvänä ohjelmanumerona niin polttareissa kuin missä tahansa muissakin illanvietoissa.

Meillä oli käytössämme Paljuparatiisin pinkki uutuuspalju, mikä on mitoitettu isommalle porukalle. Ja ei siellä kyllä ahdasta tullut, vaikka meitä oli 8 – 10 henkilöä siellä parhaimmillaan (tokikaan lapset eivät vie hirveästi tilaa).

Paljun täyttöön meni pari kuutiota vettä ja sen lämmittäminen kesti 4-5 tuntia ekalla kerralla. Johtunee siitä, että meidän vesi tulee suoraan porakaivosta ja on järkyttävän kylmää. Huomasimme kuitenkin kun ekana iltana lämmitimme paljun, että vesi pysyi tämän jälkeen uskomattoman hyvin lämpöisenä. Vaikka kaminan hiilet olivat sammuneet kokonaan illalla kymmenen aikaan, oli seuraavana aamuna yhdeksältä paljun vesi edelleen yli kolmekymmentä asteista.

Palju oli todella siisti, ja se kulki hienosti oman trailerinsa päällä. Paljun kasaaminen oli erittäin helppoa ja sen voi käytännössä vetää omalla kärryllään minne tahansa, minne auto pääsee kulkemaan. Paljun vetoon riittää normaali B-ajokortti, joten periaatteessa kuka tahansa ajokortin omistaja voi sitä kuljettaa. Lisäksi Paljuparatiisin väki voivat sovittaessa tuoda paljun valitsemaasi kohteeseen.

Grillaus on parasta kesässä!

Vaikka tänä juhannuksena paljuiluun ja saunaan meni eniten aikaa, muistimme myös syödä hyvin. Juhannusaattona grilliin lyötiin hirven fileet ja kaveriksi sille keitettiin uusia perunoita.

Oikeastaan grilliherkkujen sijaan tämän kesän hitti on ollut nuo uudet perunat. Meidän perhe on ollut sekaisin uusista perunoista niin kauan kuin minä muistan ja kesän suurinta herkkua on ollut jo lapsesta asti pikkuperunamaito, kesäkeitto sekä perunat sellaisenaan sipulikastikkeen kanssa.

Nyt kun meidän suvussamme kokkimäärä kasvaa koko ajan, on grillikin löytänyt lihojen lisäksi uusia juttuja. Grillin lisäksi meillä myös ukki savustaa niin kylmällä kuin lämpimälläkin savulla, joten lohta tähän porukkaan uppoaa myös melkoisen helposti.

Paras juhannus koskaan

Ensi vuodelle on juhannusodotukset melkoisen korkealla, sillä tämä oli paras juhannus ikinä. Se miten tämän voi ylittää, tulee olemaan vaikeaa, mutta tällä meidän porukalla se kuitenkin on mahdollista.

Jos saatte tilaisuuden vuokrata paljua joko tiettyä tilaisuutta varten tai ihan muuten vaan, niin suosittelen sitä enemmän kuin lämmöllä! Palju tuo niin paljon luxusta elämään, ettei sitä voi uskoa ennen kuin kokee.

Me tulemme vuokraamaan Paljuparatiisista paljua jatkossakin, kokemus oli niin mahtava. En voi sanoa muuta kuin että ”Tää on parasta just nyt, tää on parasta just nyt!”.

Paljuparatiisin nettisivut löytyvät tästä.
Paljuparatiisin Facebook -sivut löytyvät tästä.

Kommentit

Kommentoi juttua: Paljuilu ja paras juhannus ikinä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X