Parhaat sisaruskuvat Keski-Suomessa!

Postaus on kaupallinen yhteistyö Jenora Designin kanssa.

Meillä kävi tänä vuonna ikävästi päiväkotikuvien kanssa. Ensinnäkin ne otettiin hieman kiireellä, kun lapsilla sattui olemaan vapaapäivä ja matka kohti mummolaa starttasi heti aamusta. Päiväkodin henkilökunta oli aivan ihanaa ja saimme sovittua niin, että meidän lastemme ryhmä pääsi kuviin ensimmäisenä ja lastemme kuvat otettiin heti perään.

Itse tilanteesta jäi kiva fiilis. Kuitenkin saadessamme kuvat sähköpostiin, kumpikaan lapsista ei katsonut kameraan, hymyillyt emmekä muutenkaan oikein tunnistaneet lapsiamme kuvista. Lisäksi valokuvaaja oli vahingossa poistanut kaikki ryhmäkuvat, joten kun ne oli otettu uudelleen, me olimme mummolassa. Kuvat jäivät tältä vuodelta siis tilaamatta, mutta toivotaan että ensi vuonna olisi parempi tuuri niiden kanssa.

Samoihin aikoihin kuvioihin kuitenkin ilmestyi vanha lapsuuden koulukaverini Jenni, jolla on oma studio Keski-Suomessa, Laukaan Lievestuoreella. Saimme Jennin kanssa hauskan idean ottaa lapsistani Frozen -teemalla sisaruskuvat. Ajatuksena oli saada nämä kuvat lapsista muistoksi tästä vuodesta. Hieman erilaisempaa, mutta taatusti hauskaa.

Jenni otti lapset ja koko perheen omakseen heti kun astuimme ovesta sisään. Lapseni ovat toisinaan todella ujoja varsinkin vieraiden ihmisten kanssa, ja sitä itsekin jännitin etukäteen, miten lapset antautuvat kuvattavaksi heille tuntemattoman ihmisen edessä ja vielä täysin vieraassa ympäristössä.

Huoleni olivat kuitenkin kaikilta osin turhaa. Jenni osaa olla lasten kanssa äärimmäisen luonteva ja lapsetkin innostuivat Jennin hauskoista ideoista. Kuvauspaikassa Jenora Designin studiolla meitä odotti ”jäävuori” ja taustalla loistivat ”tähdet”. Kuvauksissa oli teeman mukaisesti tekolunta, minkä heittelystä lapset innostuivat äärettömästi. Ja pieni kelkka vei sekä Olofin että Elsan sydämen!

Viisaat ajatukset jäivät mieleen

Jennin ajatuksia on ihana kuunnella ja huomaan että hänen sisällään on sellaista viisautta mitä on ihana jakaa. Aikuiskuvauksissa Jenni osaa tuoda jokaisen parhaat puolet esiin uskomattomalla taidolla. Olen sen nähnyt niistä kuvista, mitä Jenni on aiemmin ottanut yhteisistä tutuistamme.

”Jokaisen tulisi rakastaa itseään sellaisena kuin on” – ja sitä hän tuo vakuuttavasti esiin myös kuvissaan. Lapsikuvissa on sama ajatus, mutta lisäksi se, että ”lasten tulee saada uskoa siihen että he voivat olla mitä haluavat” – Vaikka sitten Elsa ja Olof. Tai Batman. Tai Pocahontas.

Kahden vilkkaan taaperon kuvaaminen ei aina ole helppoa. Mutta kun kuvaustilanne on jo alusta asti miellyttävä ja kuvausten aikana mentiin koko ajan eteenpäin lasten ehdoilla, jaksoivat lapsetkin keskittyä puoli tuntia vain kameraan ja hauskanpitoon. Ja se hauskuus on mielestäni taltioitunut upeasti näihin kuviin.

Jos siis mietit kuvaajaa sisaruskuville Keski-Suomesta, suosittelen koko sydämestäni Jenniä. Kuvat puhukoon puolestaan. Jenora Design tekee mystistä jälkeä eikä meitä harmita enää ne päiväkotikuvat tippaakaan.

Jennin sivut ja lisää upeita kuvia löydät alla olevista linkeistä. Samasta paikasta pääset varaamaan oman kuvausajan.
Jenora Design – Facebook
Jenora Design – Instagram
Jenora Design – Nettisivut

Kiitos Jenni <3

Ps. Arvatkaa teetänkö joulukortit näistä, kun teemakin sopii jouluun niin loistavasti!

Avainsanat

Kommentit

Kommentoi juttua: Parhaat sisaruskuvat Keski-Suomessa!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X