Pienille lapsille sopiva kerrossänky!

Saimme Veken Kalusteelta suloisen kerrossängyn. Se on se seuraava sänky, kun pinnasängyt lähtivät meiltä pois. Pyörittelin pitkään päässäni millaiset sängyt lapsille hommattaisiin seuraavaksi ja haaveilin ajatuksesta kerrossängyistä jonkin aikaa.

Kun olin lapsi, niin meillä oli sellainen juniorisänky, missä oli matalat pinnalaidat, samanlaiset kuin pinnasängyissä mutta matalammat. Siitä ajatus kerrossängyistä tuli. Kyselin monista äitiryhmistä ideoita ja lähes poikkeuksetta minulle suositeltiin tätä kyseistä Liisa Pieni -kerrossänkyä.

Sänky on ollut meillä nyt parin kuukauden ajan ja se on paras sänky mitä tiedän. 3,5 -vuotias pääsee helposti tikkaat yläpedille ja 2,5 -vuotias pysyy hienosti alapedillä lisälaidan ansiosta. Pinnasängyn yläpedin pohja on sopivalla korkeudella, joten tyttäreni saa helposti laitettua lattialta unilelut ja muut sänkyyn ja kiipeää sitten itse perässä.

Styroksipehmikkeistä sai kivasti viihdettä isin kasausurakassa kannustamiseen! … Ja äidille imurointihommia, ettei vaan ehdi tulla tylsää…

Itsehän toimin työnjohdollisissa tehtävissä…

Vaikka sänky on isohko, niin se vie silti huomattavan vähän lattiatilaa huoneesta ja tämän takia meillä oli mahdollisuus sitten uudistaa huonetta muutenkin ja tuoda sinne lasten mielikuvitusta kehittäviä elementtejä.

Sängyn mukana tuli erittäin hyvät ohjeet. Siis todella helpot jos vaikka vertaa Ikean ohjeisiin. Olin koko ajan sitä mieltä, että sänky PITÄÄ pultata kiinni seinään, mutta kun sänky saatiin kasaan, huomattiin että se on niin jykevä ja painava, etten edes minä saa sitä liikkumaan mihinkään suuntaan. Se ei huoju milliäkään vaikka kyydissä on aikuinen.

Puolisoni kasasi sängyn tunnissa, minä ja lapset toimimme työnjohdollisissa tehtävissä. Lapset rakastavat sänkyä ja niin minäkin.

Liisa Pieni -kerrossänky on tällä hetkellä erittäin hyvässä tarjouksessa Veken Kalusteen verkkokaupassa ja sitä on saatavilla sekä mustana että valkoisena. Linkki tuotteeseen löytyy tästä (klik). Veken Kalusteelta löytyy myös muita pienille sopivia sänkyjä sekä muita huonekaluja lastenhuoneen sisustukseen. Ja siellä tosiaan on tällä hetkellä aika hyvät alet menossa, jotka kannattaa ehdottomasti hyödyntää.

Avainsanat

Kommentit

Kommentoi juttua: Pienille lapsille sopiva kerrossänky!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Instagram

  • Vanha tunturi tuli tiensä päähän, mutta päätin antaa sille vielä muutamat eläkevuodet ennen pyörien hautausmaalle siirtymistä 😊 Blogissa lisää projektista 😊 linkki @fruttidimutsi .
.
.
#diy #recycle #bike #garden #gardendecor #yellowbike #oldbike #summer #flowers #doityourself #ideoitapihaan #piha #puutarha #kierrätys #kesä #kesäontäällä #kotiliesiblogit #kotiliesi #maallalehti #dekolehti
  • Sekä #kirsikka että #omena kukkii 😍
.
.
#kirsikkapuu #omenapuu #kukkiminen #kukkia #kesä  #kesäontäällä #kukkaloistoa #mitenihanaa
  • Arvontaa pukkaa!
Instagram tai muut tahot eivät ole mukana arvonnassa, vaan se on minun omani. Tuotteet olen ostanut itse.
Paketti sisältää Nanson kaitaliinan ja servettipaketin sekä Vallilan pannulapun.
.
Arvonta päättyy 31.5.2019 klo 00:00. Arvonnan voittaja tägätään ketjuun.
.
Voit osallistua arvontaan seuraamalla minua täällä instassa ja tägäämällä kaverin mukaan. Kavereita kannattaa tägätä, sillä jokainen tägäys on uusi arpa. Palkinnon voittajan tulee olla seuraajissani kun arvonta suoritetaan. Palkinto toimitetaan postitse Suomen sisällä. .
Kannattaa pysyä kuulolla, arvon joka kuukausi jotain 😊
.
Tsemppiä arvontaan!
.
#arvotaan #arvonta #giveaway #nanso #vallila #keittiönsisustus #sisustus #kotiliesiblogit #fruttidimutsi 
@vallilainterior @nanso1921
  • Blogissa Resepti todella herkulliseen raparperipiirakkaan, jonka maustoin kanelilla ja kookoksella 😋 Namii 😍
Linkki profiilissa 😊👌
.
.
.
#raparperi #raparperipiirakka #rhubarb #rhubarbpie #coconut #kookos #cinnamon #kaneli #leivonta #leivontavinkit #leivontapäivä #baking #bakestagram #bakingday #kotiliesiruoka #kotiliesi #fruttidimutsi
  • Hyvää äitienpäivää ❤️
Happy mothersday ❤️
.
.
#äitienpäivä #äitielämää #mothersday #äiti #mother #kotiliesiblogit #fruttidimutsi .
Kuva: Pixabay
  • Mango-moctail maistuu koko perheelle 😊🍹Blogissa löytyy nyt huippuhelppo resepti. Vielä ehdit tekemään näitä vaikka äitienpäivänä 😊
.
.
.
#mangomocktail #mango #moctail #sogood #drink #mangodrink #pappagallo #summerdrinks #summer #kotiliesiruoka #fruttidimutsi
  • Marokon minttuteetä haudutettuna, mun lemppari 💜 Jospa tämä helpottaisi tätä järkyttävää flunssaa. Tiedän että tämä on hyvää, mutta maku- ja hajuaistia mulla ei tällä hetkellä ole. Toivottavasti palautuu pian. Ihanaa viikonloppua kaikille! ❤️ Miten teillä vietetään viikonloppu?
.
.
.
#viikonloppu
#weekend #teatime #moroccanminttea #morocco #moroccanmint #tea #teehetki #tealove #lovetea #tealover  #flunssa #flu #kotiliesiblogit #fruttidimutsi

fruttidimutsi

X