Plusmuotia ja taidesukkahousuja!

dsc_0148

Pakko myöntää heti alkuun, etten vieläkään ole näiden asupostausten kanssa aivan sinut, mutta yritän tehdä näitä hieman enemmän, jos se vaikka alkaisi helpottaa ja kadonnut itsetunto kaivautuisi jostain taas esiin. Kuvia katsellessani huomaan vain asiat mitkä minussa on vialla, sen sijaan että kiinnittäisin huomiota niihin asioihin, mitkä ovat ”ihan jees”. Tilannetta ei yhtään paranna keskeneräisessä vaiheessa oleva hiusvärini…

Olen aina ollut housu-ihminen. Tai tarkemmin farkut ja huppari -ihminen. Lapsesta asti minut on ollut hyvin vaikea saada pukeutumaan mekkoihin, vaikka minä niitä rakastankin. Ne ovat vähän kuin 16 cm korot, niitä on kiva hankkia ja ne ovat kauniita, mutta niitä ei koskaan tule pidettyä… Ennen kuin nyt. Laihtumisen myötä olen rakastunut mekkoihin ja hameisiin aivan uudella tavalla.

Olen muutenkin tullut mukavuuskuplastani viimein pihalle ja hankkinut kokonaan uudenlaisia asuja, mitä vielä viisi vuotta sitten en uskaltanut edes haaveilla pitäväni. Mekot, hameet, jumpsuitit… SUKKAHOUSUT.

Jostain syystä olen aina vältellyt sukkahousujen pitämistä. Olen pitänyt niitä hankalina ja turhina. Leggingsit tuovat mukavuuden tunnetta enemmän ja puuvilla houkuttelee vetämään vyötärön rinnan alle ja tunikan päälle. Eikä hameen noustessa vilku iso takamuskaan samaan malliin…

Kuitenkin ne mekot joita nykyisin pidän, vaativat sukkahousuja ja olenkin tajunnut, että niiden pitäminen ei olekaan niin epämiellyttävää kuin olen kuvitellut. Itse asiassa hameen helmat laskeutuvat kauniisti jalkoja pitkin ja tuovat säärien parhaat puolet esille. Myös kokonaiskuva muuttuu huolitellummaksi, eikä se näytä siltä kuin olisin vaan housujen päälle lätkäissyt mekon.

Tätä sukkahousuhommaa on nyt jatkunut puoli vuotta, mutta vasta jokunen viikko takaperin löysin sattumalta kotimaisia taidesukkahousuja tekevän pienen suomalaisyrityksen. En edes tiennyt, että Suomessa sijaitsee pohjoismaiden viimeinen sukkaneulomo. Eikä tiennyt KissKiss -taidesukkahousuja maalaava Maiju Ahlgrenkaan.

Etsiessään juhliin sopivia sukkahousuja, Maiju järkyttyi ihonväristen sukkahousujen skaalasta ja löytäessään suomalaisen sukkahousuneulomon, Maiju alkoi maalaamaan täydellisen uniikkeja ja ihan kaikenvärisiä sukkahousuja meille suomalaisille naisille.

Kokoja riittää pulleammallekin peräsimelle (kuten omani) ja kun kyselin Maijulta kokojen paikkansapitävyyttä ennakkoon, hän mainitsi, että heille on tulossa vieläkin isompia kokoja (jos Fish&Chips -annosten maistelu Lontoossa sattuisi lähtemään käsistä).

Housujeni koko on tällä hetkellä 46 ja otinkin 46/48 koon sukkahousut, mitkä olivat täydellisen kokoiset. Sukkahousut eivät valuneet jalasta vaikka olin koko päivän liikkeellä, eikä vyötärökaistale puristanut vatsamakkaroita rumasti törrölleen.

Omalla kohdallani kuviosukkisten tai sukkien kanssa tosi usein käy niin, että leveä pohje levittää kuvan rumaksi mössöksi, mutta näiden käsinmaalattujen kanssa niin ei käynyt. Kuvio pysyi juuri sellaisena jalassakin, miltä se näytti paketissakin.

Minulla on olemassa myös toisenlaiset Maijun maalaamat sukkahousut, mutta säästän ne seuraavaan postaukseen seuraavan asun kanssa. Maijun sukkahousuja saa lukuisissa eri väreissä ja hurjan monilla erilaisilla kuvioilla. Sukkahousut tuntuvat hurjan laadukkailta aiempiin verrattuna. Ne eivät repeä herkästi, eivätkä menetä muotoaan.

Jos kiinnostuit, voit katsastaa KissKiss -sukkahousujen tarjonnan ja tilata omasi Holvin verkkokaupasta. Verkkokauppaan pääset tästä linkistä: KLICK. Lisää näiden Maijun sukkahousujen filosofiasta ja synnystä löydät tästä linkistä.

dsc_0136 dsc_0133 dsc_0122

Kuvan vaatteet:

Peplum: H&M
Nahkahame: Primark
Sukkahousut: KissKiss
Jakku/Bolero: Kirppislöytö
Laukku ja korut: Primark
Hiukset: Pahasti kesken värjäyksen. Älkää välittäkö niistä.

Tämä postaus on tehty yhteistyössä Maiju Ahlgrenin KissKiss -taidesukkahousujen kanssa. KissKiss taidesukkahousuja voit siis katsella ja tilata tästä linkistä. Lisäksi heidän Facebook -sivunsa löytyy tästä.

Minua ja touhujani voit seurata Instagramissa sekä Facebookissa.

Kommentit (2)

Sä oot tosi kaunis, susta tulee mieleen Callie Grayn anatomiasta. 🙂

Voi kiitos <3 <3

Kommentoi juttua: Plusmuotia ja taidesukkahousuja!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X