Plusmuotia (pikkujoulu)juhlaan!

Minun kokoisilleni naisille vaatteiden ja etenkin juhlavaatteiden löytäminen on tehty erittäin vaikeaksi. Kauppa kaupan perään myy omituisen näköisiä ja kummallisen mallisia vaatteita heti kun päästään kokoon 46.  Kamalia telttoja, ei muoto-ompeleita. Ja mikä pahinta: Ne ovat kummallisen värisiä, eivätkä tuo oikeutta kenellekään. Olen tilannut juhlavaatteeni viime vuosina ulkomailta, koska en halua maksaa itseäni kipeäksi kauniista vaatteista tai vielä pahempaa: kokea oloni alentuvaksi joutuessani käyttämään vaatteita mitkä eivät millään tavalla miellytä omaa silmää. Itse olen tällä hetkellä kokoa 46/48 (wohoo!! Vuosi sitten olin kokoa 54/56!!!) ja en ole suomalaisista kaupoista löytänyt vielä mitään ”pakkosaada” tai ”eivitsimitenihana” -tyylisiä vaatteita… Ennen kuin törmäsin Hersecret.fi kaupan sivuille. Sieltä löytyy ihania vaatteita pluskokoisillekin niin arkeen kuin juhlaan, sekä kauniita asusteita ja paljon muuta. Hinnat ei huimaa päätä ja kokoja löytyy tosiaan laidasta laitaan.

Tämä postaus onkin tehty yhteistyössä Her Secretin kanssa. Sain heiltä ihanan juhlamekon sekä siihen sopivat asusteet. Lisäsin kokonaisuuteen mustan boleron, mustat sukkahousut ja beiget korkokengät! Ja olen tyytyväinen, enemmänkin kuin tyytyväinen. Jokaisella naisella näköön ja kokoon katsomatta on oikeus tuntea olonsa kauniiksi ja erityisesti juuri sellaisena kuin on. Tämä liike antaa vaatteillaan myös meidän pluskokoisten tuntea olomme NAISEKSI.

DSC_0540

Mekon kaula-aukko on ehkä hivenen ”antelias”, mutta pysyy nätisti paikallaan eikä valu mihinkään.

LINKIT TUOTTEISIIN:
Mekko: Kaksiolkaiminen musta pitsimekko
Laukku: Hihnaton paljettikoristeinen laukku
Minihattu: Minihatut

DSC_0534

Kaikkiaan rakastuin tähän kokonaisuutena. Erilaista, silti kaunista. Tunsin oloni minuksi, itsetunto nousi hurjiin lukemiin!

DSC_0536 (2)

Ihana violetti minihattu harsolla sekä violetti paljettikoristeinen laukku täydensivät asukokonaisuuden.

Postaus on tehty yhteistyössä Hersecret.fi kanssa.

Kommentit (4)

Itse ostan zizzistä vaatteita koska olen plussa kokoa.

Zizzillä on kyllä kauniita vaatteita, niiden vaatteiden hinnat vaan tuntuvat aika isoilta verrattuna noihin ulkomaan kauppoihin kuten Yoursiin 🙂

Kommentoi juttua: Plusmuotia (pikkujoulu)juhlaan!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X