Vaatteita saatu yhteistyönä Her Secret -verkkokaupan kautta.

Syksy. Vaatteet. IHANAA!

Minä rakastan kauniita vaatteita ja eniten juuri mekkoja. Se tyttö joka kulki nuorena luottaen pelkästään farkkuihin ja huppareihin, on nyt aikuinen joka kulkee pääosin vain mekoissa.

Minä rakastan mekoissa niiden huolettomuutta. Mekot ovat sopivia niin arkeen kuin juhlaankin ja sama mekko muuttaa kokonaan ulkoasuaan kun asustaa sen eritavalla.

Tosin farkut ja joku kiva paita on hauskaa vaihtelua silloin tällöin. Niitä kaipaa enimmäkseen juuri nyt kun ilma kylmenee hurjaa vauhtia. Esimerkiksi tämä ylläolevassa kuvassa näkyvä musta pitsikauluksinen paita (klik) on juuri sopivan kevyt päällä arkena, mutta sopii myös asialliseempaankin tilaisuuten.

Her Secret -verkkokauppa tarjoaa pilvin pimein aivan ihania vaatteita meille pluskokoisille. Tässä postauksessa on kuvattuna muutama lemppari. Niistä on tulossa kuvia myös Instagramin puolelle loppuvuoden aikana lisää. Osa vaatteista on jokapäiväisessa käytössä ja osa odottelee pikkujoulukautta (kuten minäkin, haha)!

Ylläoleva musta ribbimekko (klik) on ollut päälläni tänä syksynä tosi paljon. Se on lämmin sellaisenaan mutta kylminä päivinä riittävän hengittävä takin kanssa. Se sopii sukkahousujen, leggareiden mutta myös farkkujen kanssa käytettäväksi. Lisäksi sen kauluksessa on hauska yksityiskohta jonka näet paremmin tästä kuvasta.

Tämä ihana ehkä vähän espanjalaishenkinen musta merenneitomallinen midimekkounelma (klik) on juuri se, jonka kanssa me odotamme pikkujouluja. Tämän saa asusteilla vieläkin kauniimmaksi ja se sopii moitteettomasti moneen tilaisuuteen. Boleron tai jakun kanssa se ei ole edes kylmä, vaikka pikkujoulut sattuisivatkin samalle päivälle lumimyrskyn kanssa.

Myös tämä musta lyhyt mekko (klik) on ollut tänä syksynä kovassa käytössä. Rakastan tuota kukkayksityiskohtaa kauluksessa ja muutenkin kaulus on hauskasti ommeltu. Se menee itsessään korusta ja näin ollen ei tarvitse sen kummempia asusteita. Jakku päälle ja sukkikset jalkaan, ja taas mennään.

ARVONTA:

Eikä tässä vielä kaikki! Arvon yhdessä Her Secret -verkkokaupan kanssa teille lukijoilleni 50 € arvoisen lahjakortin. Mukaan arvontaan pääset kommentoimalla alle mikä Her secret -verkkokaupan tuotteista on lempparisi ja liittämällä mukaan yhteystietosi.

Pääset kurkkaamaan valikoiman tästä linkistä (klik)

Yhteystiedot eivät näy muille, eikä niitä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen kuin voittajan kiinni saamiseen. Arvonta alkaa tänään ja päättyy 11.11.2017 klo 23:59. Voittajaan olen henkilökohtaisesti yhteydessä.

HUOMAATHAN, että jokainen kommentti menee minun hyväksymisen kautta. Älä siis ihmettele jos kommenttisi ei näy heti.