Rieska quesadillat

 

Minä en tiedä mikä rieskakausi minulla nyt on meneillään, mutta rieskoja tekee mieli koko ajan. Alkuviikosta tein kainuulaista nyrkkirieskaa, loppuviikosta perunarieskaa ja nyt viikonloppuna löysin pakastimesta jokin aika sitten tekemääni pulled chickeniä josta syntyikin rieska quesadillat.

Näiden quesadillojen valmistus on superhelppoa. Väliin sopii mikä tahansa, aivan kuten tavallisiinkin quesadilloihin.

Näihin tein tuorejuustosta, cheddarista ja nyhtökanasta massan jonka laitoin rieskojen väliin ja paistoin kuumalla pannulla. Makua rieskassa on minusta enemmän kuin tortilloissa, joten luulen että jatkossakin rieskat tarttuvat mukaan todennäköisemmin kuin tortillat.

Rieska quesadillat 4 kpl

  • N. 3 dl Valmista pulled chickeniä (ohje)
  • 100 g Tuorejuustoa (aurinkokuivattu tomaatti)
  • 0,5 dl punasipulisilppua
  • 1 pieneksi pilkottu jalapeno
  • Pieneksi pilkottu tomaatti
  • 2 dl Cheddarraastetta
  • 1 dl mozzarellaraastetta
  • 8 pientä Lapin rieskaa
  • Öljyä tai voita paistamiseen
  • (creme fraisea tarjoiluun)

  1. Valmista pulled chicken edellisenä päivänä.
  2. Sekoita pulled chickenin sekaan tuorejuusto, tomaatti, sipuli, jalapeno ja cheddarraaste.
  3. Kuumenna pannulla öljy.
  4. Levitä massaa 4 rieskan päälle ja jaa massan päälle mozzarellaraaste.
  5. Nosta loput rieskat kanneksi ja paista pannulla niin että täyte lämpenee ja pinta saa hyvän värin.
  6. Tarjoile heti creme fraisen kanssa.

Kommentit

Kommentoi juttua: Rieska quesadillat

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X