Äänestä paras resepti voittoon!

Rakas lukijani! Nyt pyydän sinun apuasi! Tässä jokin aika sitten huomasin facebookia selaillessani Ruoka.fi ja Sun Maidin järjestämän kilpailun, jonka teemana oli ”100 tapaa käyttää rusinaa”. En ole _koskaan_ tehnyt rusinoista juuri pullaa kummempaa, joten osallistuin osittain jopa huvittuneena kilpailuun. Onko minusta tähän? Lähdin mukaan kuitenkin varmoin ottein ja lopputulos palkitsi, sillä sain aikaan reseptejä, jotka selkeästi ovat odottaneet syntymistään. Reseptejä, joita ei ollut, mutta joita ilman ei voi enää elää. Reseptejä, joilla on selkeä paikka maailmassa. Pyydänkin siis sinua kurkkaamaan aikaansaannokseni ja äänestämään joko yhtä suosikkiasi, tai vaikka kaikkia! Julkaisen tähän kaikki kolme reseptiä millä osallistuin ja toivoisin että käytät äänesi! Valtava kiitos jo etukäteen!

LAIHDUTTAJAN PÄÄRYNÄKAKKU

Tässä on ihana herkku, jonka kalorit on vedetty niin minimiin, kuin se vain suinkin on mahdollista. Resepti on monen kokeilun tulos ja toivottavasti se pääsee kruunaamaan vielä monen muunkin kahvipöytää. Kakku ei ole makea, mutta se on täyteläinen, herkullinen ja raikas! Kakku on myös gluteeniton. Idea lähti siitä, kun kylään oli tulossa rakkaat ystävämme, joille gluteenittomuus oli ehdotonta. En ole paljoa gluteenittomia ruokia tehnyt, joten tämän kanssa lähdettiin helposta liikkeelle. Reseptin näet ja äänestämään tätä pääset TÄSTÄ LINKISTÄ!

 DSC_0043 DSC_0037

VANILJAISET RUSINAKUPIT

Tämä keksintö on bravuurini, sillä rusinoita koko sydämestään inhoava puolisoni söi kaikki kupit. TämäKÄÄN jälkiruoka ei ole kovin makea. Sen sijaan tässä on raikkautta ja rikas suutuntuma. En voisi kuvitella kylmän talvipäivän kahvitteluhetkeen mitään parempaa. Tämä ei ole laihdutusruokaa, mutta pienikin pala kahvin kanssa antaa jo ihanan täyteläisen olon. Äitini kanssa tätä ideoitiin yhdessä puhelimen välityksellä, mutta lopullinen resepti muodostui vasta valmistusvaiheessa. Näitä pääset kurkkimaan ja äänestämään TÄSTÄ LINKISTÄ!

DSC_0132

DSC_0135

MAROKKOLAISHENKINEN TAGINE

Tämän ruoan synty on monen marokkolaisen ruoan juurissa. Sain perheeltäni monia reseptejä, mutta tämä on minun ikiomani. Tässä maistuu marokkolaiset maut. Ruoka on täydellistä lohturuokaa parhaimmillaan, samalla kuitenkin kevyttä ja täyttävää. Tämä tagine onnistui ensimmäisellä yrityksellä ja se oli rakkautta ensi hetkestä. Täydellinen makumatka marokkoon. Tässä maistuu vuoristoilma, meri ja aavikko. Tämä maistuu elämälle ja auringolle! Resepti ja äänestys TÄSTÄ LINKISTÄ!

DSC_0114

Kommentit (2)

Paras reseti: Vaniljaiset rusinakupit 🙂

vaniljaiset rusinakupit

Kommentoi juttua: Äänestä paras resepti voittoon!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X