#Sisustetaanpa! – WC –

Pian tulee kuluneeksi puoli vuotta siitä, kun muutimme etelämpään Suomeen. Koko tänä aikana koti ei ole tuntunut kodilta. On täällä ollut hyvä olla, mutta jotain on puuttunut. Se jokin on sointuvat värit ja kauniit yksityiskohdat. Eli sisustussälä. Minä myönnän että olen pahemman luokan materialisti, mutta me kestämme sen. Kunhan vaan kotona on nättiä ja kivaa.

Minulla on ollut pari vuotta äärimmilleen vedetty pinkki vaihe. Tänä syksynä se päättyi ja minulle ominaisempi punainen ja musta alkoi taas tuntua hyvältä. Se näkyy osittain meidän kodin sisustuksessakin. Aloitan tämän postaussarjan vessasta, koska se on ainoa huone mikä on kokonaan valmis. Muista tiloista puuttuu kaikkea pientä sieltä ja täältä, mutta syksyn mittaan tulen postaamaan kaiken tänne huone kerrallaan.

Vessa sai uutta väriä Ikean käsipyyhkeillä ja matolla ja sain viimein myös toteutettua joskus aikanaan netissä törmäämääni ideaan miten Y-putkesta saa tehtyä kätevän säilytystelineen suoristusraudalle, kihartimelle sekä hiustenkuivaajalle. Lopussa on nopea ohje siihen.

Alle tulee kuvasarjana vessa-projekti. Ennen kuvat, jälkeen kuvat ja ohje telineen tekoon.

Kustannusarvio tälle ”remontille” on suunnilleen pari kymppiä. Pyyhkeet maksoivat 2€ / kpl, matto 4€, Y-putki 5,9€, silkkinauha 2€. Lasipurkki, liima, maali, sivellin ja helmet löytyivät valmiina,

ENNEN:

DSC_0062

ENNEN: Kuva vessan kaoottisuudesta. Hiusten laiton jälkeen kaikki laitteet pitää jättää jäähtymään. Niille ei kuitenkaan ole koskaan ollut omaa paikkaa. Ne roikkuivat millon naulakossa ja millon kaapin päällä,  joten Y-putki-viritelmä todella tuli tarpeeseen. 

 

DSC_0063

JÄLKEEN:

DSC_0064

JÄLKEEN: Punaista ja mustaa. Kaunista ja rockahtavaa! Tykkään!

 

DSC_0066

JÄLKEEN: Y-putki-viritelmä seisoo tukevasti paikallaan ja näyttää hyvältä!

DSC_0060

Pinta on maalattu muutamaan kertaan askartelumaalilla. Yläreunoissa on silkkinauhat ja keskellä rusetti, mikä on koristeltu helmillä. Pohjaan liimasin Lidlistä joskus ostetun Creme Brülee -lasisen pikkupurkin. Myös lasipurkki sai silkkinauhan pintaan. Lasipurkki pitää Y-putken vakaasti pystyssä.

 

DSC_0054

Ensimmäisessä vaiheessa tarvitaan punaista maalia, pensseli ja Y-putki. Y-putkia saa rautakaupoista.

 

DSC_0055

Toisessa vaiheessa kuivuneeseen putkeen liimataan koristeet ja lasipurkki pohjaan.

Kommentit (6)

Olis tosi hyvä että mainitsisit idean lähteen esim
Pinterest ja mistä löytynyt. Tämäkin sieltä lienee.

Olen nähnyt tuon kuvan joskus parisen vuotta sitten _jossain_ ja ostanut tuon putkenkin toista vuotta sitten. Nyt kun siivosin kaappeja, tuli tuo putki vastaan ja yritin etsiä sitä kuvaa googlettamalla, mutta en enää löytänyt. Siksi mainitsin että idea on jostain netistä, mutta en enää tiedä mistä. Jos en ihan väärin muista, niin se kuva tuli jossain askarteluryhmässä vastaan kauan aikaa sitten. Yleensä mainitsen kaikki lähteet, kun ne ovat tiedossa ja nykyään merkkailenkin ideat paremmin ylös. Tämä idea on ajalta, kun koko Frutti Di Mutsi-blogista ei ollut vielä edes tietoa 🙂

Piti jatkamani vielä, että hyvä postaus kyllä! Pienellä vaivalla ja rahalla saa aikaiseksi ja käytännöllistä mikäli vain tarttuu toimeen ! Ja hienoa että laitoityäs kustannusarviota !

Kiitos kovasti! Joo, tämä meidän sisustusprojekti tehdään suhteellisen pienellä budjetilla 🙂

Vaihtaisin kyllä tuon pöntön kannenkii mustaks 😉 vähän pomppaa silmille tuon värisenä, ku kaik muut on mustaa ja punasta 🙂

Tiedän et se pompppaa.. Meillä on kuitenkin tarkoitus asua tässä vuokra-asunnossa vain hetken aikaa vielä, niin ei se pöntön kansi niin kauheasti haittaa vaikka ruma onkin 🙂

Kommentoi juttua: #Sisustetaanpa! – WC –

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X