SISUSTUSKIRJAIMIA

No niin, takaisin taas sorvin ääressä! Saimme viime viikolla tietää että perheemme siirtyy asumaan kevään mittaan Päijät-Hämeeseen ja sen mukana tuleekin sitten enemmän sisustukseen liittyviä postauksia keväällä ja kesällä! Hetken aikaa mietittyäni muistin, että meillä ei ole ovikylttiä, joten askartelukauppaanhan siitä piti sitten suunnata ostamaan sisustuskirjaimia ja maalaamaan. Vietin koko eilisen iltapäivän ja tämän aamun maalaushommissa ja nyt on mieleiset kirjaimet tulevan kodin oveen.

Näistä kirjaimista ja niiden maalaamisesta on melko vaikea taas kerran kertoa mitä tein, mutta kuvat puhukoon puolestaan. Ostin siis valmiita sisustuskirjaimia ja maalasin ne askarteluliikkeestä saatavilla askratelumaaleilla. Näissä on käytetty neljää eri väriä. Pohja on maalattu beigellä, kukat tummanruskealla, kukkien sisäosat harmaalla ja koukerot sitten valkoisella. Lisäsin vielä muutamia askarteluhelmiä kirjainten pintaan. Koska nämä tulevat ulkokäyttöön, maalasin pinnan vielä värien kuivuttua tavallisella puuliimalla. Näin niihin saa veden kestävän pinnan ja uskon että kestävää paremmin ulkokäytössä.

Koska vielä ei ole selvillä mihin me muutamme, en ole vielä varma kiinnityksestä. Meinasin kaivella jostain pätkän vanhaa, harmaata lautaa ja kiinnittää kirjaimet siihen. Sitten rautalanka ja oveen roikkumaan semmoisenaan.

Äkkiseltään voisi ehkä luulla että näiden maalaaminen olisi vaikeaa, mutta se ei ole kun on oikeat työvälineet. Yhdelle kirjaimelle kaikkineen tulee hintaa 3,5€ kun laskee kirjaimet (1,90€/kpl) ja maalit sekä pensselit mukaan.

Ohessa myös kollaasi kirjaimista mitä maalasin viime syksynä tuttavilleni! Tämä on hauskaa ja koukuttavaa. Lisäksi tätä voi toteuttaa valvotusti yli kolmevuotiaiden kanssa ja näin saa esimerkiksi lastenhuoneen oveen uniikit kirjaimet! Maalit ovat vesiliukoisia, mutta kannattaa silti suojata pöytä kun maalaa.

Jos sinulla on jotain kysyttävää näistä, niin älä epäröi laittaa viestiä! 

Avainsanat

Kommentit

Kommentoi juttua: SISUSTUSKIRJAIMIA

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X