Skräppäystä! (Ja alekoodi skräppääjälle!)

Meillä alkoi uusi elämä vähän kurjalla tavalla kun lapset sairastuivat samana iltana kun pääsivät uuteen kotiin. Kuumetta ja flunssaa riittikin pariksi viikoksi ja siksi bloggaaminen on jäänyt nyt vähemmälle. Uusi arki alkoi maanantaina kun perheen pää siirtyi työelämään saatuaan paperit koulusta ja nyt on ensimmäinen viikko tätä uutta arkea takana. Olen onnellinen. Jännitin miten kaikki muuttuu, mutta kaikki onkin ollut helpompaa kun osasin arvata. Olen ollut iltaisin tosin aika väsynyt, joten sekin on hieman rajoittanut inspiraatiotani. Ideoita on paljon, toteuttaminen vaan ontuu. 

Sovin noin kuukausi sitten Anun Putiikkien kanssa pienestä yhteistyöstä ja siitä kerronkin tässä postauksessa. Anun Putiikeilla on siis suuri valikoima skrappäys-tuotteita ja pääsin vähän kokeilemaan sen tyylistä askartelua. En ole koskaan ennen skräpännyt. Olen kyllä halunnut, mutta en ole oikein tiennyt mitä se on ja mitä pitää tehdä. Lueskelin jonkin verran aihetta ja skräppäys (scrapbooking) on siis valokuvien tallentamista albumiin tms koristellen sivut esimerkiksi erilaisilla kuviopapereilla, silkkikukilla, tarroilla, teipeillä, teksteillä jne. 

Järjestän parhaan ystäväni kanssa suuret kaksivuotis- prinsessa-bileet samana päivänä syntyneille tyttärillemme ja sainkin idean ”skräpätä” taulut tytöille. Taulut tulee juhlapaikan seinälle, jonka jälkeen kumpikin prinsessa saa ne muistoksi itselleen. Tässä vaiheessa tauluista on vain pohjat kuvissa. Tein siis valkoiselle kartongille 30x40cm taulun mihin tuli erilaisia papereita pohjaksi, pitsiä, silkkikukkia ja tarroja. Teksteissä on juttuja mitä lapset rakastavat ja runoja- Juhlissa otetut kuvat sitten teetän ja liimaan taulujen reunoille. Näin saan tauluihin sitä oikeaa skräppäystä. Laitan kuvan ystäväni prinsessalle tulevasta taulusta ilman tekstejä ja oman tyttäreni taulusta teksteineen. Koko nimi ja muut ”tiedot” on peitetty koska tämän näkee niin monet ihmiset, mutta idea tulee varmasti hyvin esille.

Skräppäämällä saat tehtyä esimerkiksi TÄYSIN uniikin vauvakirjan omalle lapsellesi juuri niillä tiedoilla ja kuvilla kun itse haluat! Sen tekemistä olen tässä suunnitellut itsekin lapsilleni nyt kun innostuin, mutta päätin aloittaa vähän ”helpommasta projektista”, että pääsin kunnolla tähän hommaan sisälle! 

Anun Putiikkien nettisivuilta löytyy siis paljon paljon materiaalia skräppäämiseen ja samoilta sivuilta löytyy myös aivan ihana KiinanKauppa, mistä löytyy kaikkea ihanaa Kiina-aiheista juttua! Kannattaa käydä tutustumassa! 

Anun Putiikit antoivat myös lukijoilleni ALEKOODIN mikä on voimassa 30.6.2015 asti. Alekoodilla saat 10% alennuksen yli 10€ ostoista ja alekoodin voit käyttää MAX 5 kertaa!

Alekoodi on: 

NNU7TU 

ANUN PUTIIKEIHIN PÄÄSET TÄSTÄ
Kommentit

Kommentoi juttua: Skräppäystä! (Ja alekoodi skräppääjälle!)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X