Sokeriton glögivispipuuro (Gluteeniton, vegaaninen)

Sokeroimattomasta glögistä saa herkullisen vispipuuron pienellä vaivalla. Tarjoa puuroa karpaloiden tai vadelmien kanssa ja kruunaa koko komeus sokerittomalla piparkakulla.  Helppoa ja herkullista!

sokeriton glögivispipuuro

 

Sokeriton glögivispipuuro (Gluteeniton, vegaaninen)

7 dl Sokeroimatonta glögiä
1 dl Mannasuurimoita (tai jos haluat gluteenittoman, käytä 3/4 dl riisihiutaleita tai 3/4 dl polentajauhoja)
Tarvittaessa steviaa oman maun mukaan

Tarjoiluun marjoja ja sokerittomia piparkakkuja

HUOM! Mannasuurimot eivät ole gluteenittomia! Puurosta saa gluteenittoman kun käyttää mannasuurimoiden sijaan riisihiutaleita tai polentajauhoja. Myös ylle linkattu piparkakkuresepti on gluteeniton ja vegaaninen.

  • Kiehauta glögi ja lisää suurimot. Anna kiehua hiljalleen 10 minuttia silloin tällöin sekoitellen.
  • Maista tarvitseeko puuro lisää makeutta.
  • Anna puuron jäähtyä kunnolla ja vatkaa sitten sähkövatkaimella kuohkeaksi.
  • Tarjoile marjojen ja piparkakkujen kera!

Kommentit

Kommentoi juttua: Sokeriton glögivispipuuro (Gluteeniton, vegaaninen)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X