Suklaa-suklaa-suklaakakku!

Mehevä mudcake pohja, samettinen suklaamousse, rapea suklaapäällinen, raikkaita marjoja. Tämä kakku on niin suklainen, että överimmäksi lyöminen alkaa olemaan jo mahdotonta. Ihana herkku kahvipöytään tai juhliin. Testaa ja rakastu!

TARVITSET:

24 – 26 cm irtopohjavuoan

MUDCAKE -POHJA

200 g Leivontasuklaata
200 g Voita
4 Kananmunaa
2 dl Sokeria
2,5 dl Vehnäjauhoja
2 tl Leivinjauhetta
Ripaus suolaa

  • Kuumenna uuni 200 C, leikkaa leivinpaperista sopivan kokoinen pala vuoan pohjalle ja öljyä vuoka. Tämä helpottaa kakun siirtämistä tarjoiluastialle.
  • Vatkaa munat ja sokeri kunnolla vaahdoksi.
  • Sekoita joukkoon ensin sulatetut ja jäähdytetyt suklaa ja voi.
  • Sekoita kuivat aineet keskenään ja kääntele massaan.
  • Paista uunin keskitasolla 15 – 20 min, kunnes reunat ovat kypsät, mutta sisus  vielä hieman taikinainen.
  • Jätä kakku jäähtymään vuokaan.

SUKLAAMOUSSE JA PÄÄLLINEN:

400 g Suklaanmakuista tuorejuustoa
2,5 dl Vispikermaa
Rouhittua suklaata
Marjoja
200 g Sulaa suklaata

  • Vatkaa vispikerma ja tuorejuustot kovaksi vaahdoksi.
  • Sekoita joukkoon rouhittua suklaata.
  • Kaada massa jäähtyneen mudccakekin päälle.
  • Sulata suklaa ja jäähdytä. Kaada suklaa moussen päälle ja koristele marjoilla.
  • Anna hyytyä pari tuntia jääkaapissa.

Avainsanat

Kommentit (1)

Voi miten ihana kakku! Mud cake ja suklaamousse kuulostaa ihan super hyvältä yhdistelmältä! 🙂

Kommentoi juttua: Suklaa-suklaa-suklaakakku!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X