Tästä ei ruoka sen enempää helppouden kuin maukkaudenkaan puolesta paljoa parane. Uunibataatit, pekoni-sipulihöystö ja uunilohi kruunattuna ihanan suolaisella fetalla. Hämmentävän helppoa ja herkullista. Muuta sanottavaa en tälle keksi.

Aiemmat #Sundine -postaukset löydät tästä:

#Sundine: Helpot kanttarelliveneet (Uusi postaussarja alkaa)

#Sundine Taivaalliset Falafel -wrapit (vegaaninen)

#Sundine Broileri -kanttarellisandwich!

#Sundine Kanttarellirisotto!

#Sundine Ihanat Mozzarella -snacksit (Mozzarellatikut, jotka ei leviä uunissa)

#Sundine Minikokoinen voileipäkakku sopivana annoksena!

#Sundine TexMexBowl (Burrito kulhossa)

#Sundine: Herkullinen Chorizo Quesadilla

TARVITSET 4 annosta:

600 g Lohifileen
2 Pientä bataattia
½ pkt Pekonia
Fetaa
1 iso sipuli

Suolaa ja pippuria

  • Pese ja halkaise bataatit puoliksi. Töki pintaan haarukalla reikiä ja kypsennä 200 C Kypsäksi. Niin että bataatti on pehmeää.
  • Kypsennä samassa uunissa lohifilee joko kokonaisena tai valmiina annospaloina. Pintaan vain suolaa ja pippuria ennen uunia.
  • Kuutioi sipuli ja pekoni ja paista pannulla niin, että pekoni on rapeaa. Mausta suolalla ja pippurilla.
  • Annostele lohi ja bataatit lautaselle ja jaa pekoni-sipuli bataattien päälle. Murustele vielä feta ja tarjoile heti. Parasta ikinä.