Jokeri Pokeri Box -taikaboksi saatu yhteistyönä Jokeri Pokeri Boxilta

Kuva Orimattilan keikalta muutaman viikon takaa!

Muistan lapsuudestani viikonloppuaamut jolloin könyttiin vasta heränneinä sohvalle ja avattiin televisio. Monet lastenohjelmat noilta ajoilta tuntuu edelleenkin olevan osa televisiotarjontaa. Muumit, Myyrä ja tietenkin Simon Taikateltta. Omien lasteni aamut alkavat nykyään sillä samalla, millä omani aikoinaan.

Simo ja Kirsti Aalto juhlivat tänä vuonna Jokeri Pokeri Boxin kanssa 40 -vuotista taiteilijajuhlaa ja itse olen saanut seurata heidän uraansa television ja livekeikkojen kautta puolet tuosta ajasta.

Aikanaan ysärillä Simolla oli keikoillaan myynnissä vähän vastaava taikaboxi kuin tämä mikä meille nyt rantautui, ja muistan miten innokkaasti minä ja pikkusiskoni niitä temppuja treenasimme. Ja nyt omat lapseni ovat aivan yhtä innoissaan tästä jutusta, tosin niin on kyllä äiti ja isikin.

Boxin kyljessä on ikäsuositus 5+ ja koska meidän lapsemme ovat vasta 3- ja 4- vuotiaat, meillä treenataan temppuja vain vanhempien valvonnassa. Samalla se on myös ihanaa yhdessä tekemistä esimerkiksi tälläisina päivinä kun ulkona on kylmää ja märkää ja taivaalta sataa tiskirättien kokoisia räntälepareita.

Meillä tällä tosin leikitään muutenkin melkein päivittäin ja on ollut hauska huomata, miten näinkin pienet lapset pääsevät tosi nopeasti kärryille taikatemppujen ideasta. Boxin mukana tulee älyttömän helpot ohjeet temppujen tekemiseen sekä kirjallisina ja hyvin selkeästi kuvitettuna, että DVD -muodossa. Näin jokainen pääsee kartalle temppujen teosta helposti.

Poikien Äiti -blogin Jonnalla ja hänen neljällä pojallaan on ollut myöskin tämä taikaboxi kokeilussa ja heidän neljän, osittain hieman vanhemman pojan taikakokeiluista pääset lukemaan tästä linkistä.

Tämä on ihanaakin ihanampi joululahja jokaiselle lapselle. Tätä boxia on nyt joulun alla myynnissä kaikissa Prismoissa, Martinexin verkkokaupassa sekä Simon ja Kirstin keikoilla. Simon ja Kirstin loppuvuoden sekä tulevan vuoden keikat pääset kurkkaamaan tästä linkistä. Ja mikä täydentäisikään tätä joululahjaa paremmin kuin taikaboxin kylkeen hankitut keikkaliput.

Itsehän olen viihtynyt Simon ja Kirstin keikoilla jo vuodesta 1998, ja viehätys nerokkaasti alusta loppuun rakennettua taikashowta kohtaan ei ole koko tänä aikana laantunut. Olemme lastenkin kanssa ehtineet tsekkaamaan jo useamman shown ja aina se on yhtä kiehtovaa ja kaunista.

Alla pieni esittelyvideo, missä piiperöni näyttävät pari boxin taikatemppua teille. Tämä on ihana lahja jouluksi kaiken ikäisille lapsille ja hauskaa tekemistä pitkäksi aikaa, sillä tähän ei ihan heti kyllästy. Tiesitkö muuten, että alla näkyvässä videossa tuo temppu, jonka poikani tekee, on juuri se temppu, minkä Simo oppi ensimäisenä taikatemppunaan ollessaan vasta viisivuotias?

ARVONTA:

Arvon yhdelle onnelliselle Jokeri Pokeri Box -taikaboxin.

Arvontaan pääset osallistumaan kommentoimalla alle kenelle lahja menisi sekä jättämällä yhteystietosi, että pääsen postittamaan paketin ajoissa ennen joulua.

Arvonta päättyy 12.12.2017 klo 00:00 ja voittajaan olen yhteydessä tämän jälkeen!

Onnea arvontaan!