Mainos: Riinuska Leipomo

Täydellinen hääkakku Riinuskalta!

Kaupallinen yhteistyö: Riinuska Leipomo.

Hääkakut ovat muuttaneet muotoaan vuosikymmenten varrella aina trendien mukaan. Ei tarvitse mennä kauas taaksepäin historiassa, kun lähes kaikilla oli häissään perinteinen kolmekerroksinen kermakakku. Siitä kymmenen vuotta eteenpäin nautittiin lähes joka häissä erilaisia juustokakkuja, ja sen jälkeen jalan oven väliin työnsi kakkubuffet – tyylinen tarjoilu johon oli koottu kaikkea ja paljon yhteen.

Viime vuosina kakut ovat olleet näyttäviä ja niiden ulkonäkö on ollut erittäin tärkeä osa kaikkea. Nakukakut aidoilla kukilla, sokerimassakakut pitseineen ja väreineen sekä donitsiseinät karkkibuffan kera ovat jossain määrin järisyttäneet genreä. Kaikkia näitä yhdistää näyttävyys.

Ihana kondiittori Riina Riinuskalta teki sisareni häihin maailman kauneimman kakun. Emme tavanneet Riinaa etukäteen, vaan kaikki suunnittelu hoidettiin yhdessä puhelimitse ja viesteillä. Lähetimme kuvia Pinterestistä, katsoimme hänen aiempia upeita kakkujaan ja sovimme näin mitä me kakulta haluamme.

Riina tuli kahviaikaan ja kasasi kakun suoraan paikalleen. Se kakku oli täydellinen, ja pilkulleen sitä mitä hääpari halusi. Kakun pinnassa oli vanhaa roosaa ja valkoista taittava kreemi, kerroksien reunoilla oli suloiset kultaiset valumat ja lisäksi kakkua koristi aidot kukkaset. Riina oli hankkinut kakkuun samoja kukkia kukkakauppiaaltamme, mitä oli morsiamen kimpussa ja pöytäasetelmissa.

Kakun väliin oli toiveiden mukaisesti valmistettu mansikka-mustikka-mascarpone – täyte, ja kakku maistui äärimmäisen ihanalta.

Emme voi kylliksi kiittää Riinaa tästä taideteoksesta. Jos etsit rautaista ammattilaista kakun tekoon jyvässeudulta, niin kannattaa soittaa Riinalle. Kannattaa kurkata hänen somekanavat, sillä Riinalta luonnistuu kaikki kakut myös muihinkin juhliin ja tilaisuuksiin. Riinan teoksia pääsee ihastelemaan hänen Instagramista sekä Facebookista. Niitä kautta löytyvät myös yhteystiedot!

Kommentit

Kommentoi juttua: Täydellinen hääkakku Riinuskalta!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X