Np housukaupan viininpunaiset jerseyhousut ja Gofin alpakka pipohuivi.

Mainos: Postauksen housut sekä alpakkahuivi saatu NP Housukauppa.fi kautta

Olen kertonut jo moneenkin otteeseen täällä blogissani siitä miten minusta kuoriutui aikuisiällä mekkoihminen. Myös tunikat tulivat samaan aikaan elämääni enkä oikeastaan koskaan poistu kotoa missään muissa vaatteissa. Nuoruuteni minä viiletin menemään aina farkuissa ja huppareissa ja ensimmäinen itse ostamani mekko oli hääpukuni.

Marraskuussa minuun otettiin yhteyttä lahtelaisesta naisten housuja myyvästä liikkeestä, NP housukaupasta. Hieman pohdittuani asiaa päädyin Lahden Rautatienkadulla sijaitsevaan liikkeeseen tutkimaan heidän housumallistoaan. Aiemmat housuni mitä omistan (eli yhdet farkut ja yhdet collarit) olen ostanut marketeista ja yleensä vielä alesta, joten lähdin matkaan skeptisin mielin. Syy siihen oli se, etten oikein koskaan löydä omalle vartalotyypilleni istuvia housuja, enkä uskonut niiden löytyvän nytkään.

Opin samalla reissulla myös merkityksen sanoille ”täyden palvelun”. NP Housukauppa on siis täyden palvelun housukauppa. Se tarkoittaa muunmuassa sitä, että kaikki housut tuodaan pukukoppiin valmiiksi ja saat sovittaa niin monta mallia ja kokoa kuin haluat ja näin löydät täydelliset housut mitkä sopii juuri sinulle.

Henkilökunta on aivan ihanaa ja asiantuntevaa, ja he auttavat ja opastavat kaikessa mahdollisessa. Ja mikä parasta; jos esimerkiksi lahkeen pituus on liikaa, housukauppa hoitaa lyhennyskorjaukset ja muutamassa päivässä saat noutaa liikkeestä valmiiksi lyhennetyt ja täydellisesti istuvat housut kotiin. Heidän välikoimistaan löytyy housuja koosta 34 aina kokoon 54 asti, ja koot ovat venyvyytensä takia reiluhkoja, omatkin housuni olivat pari kokoa pienemmät mitä normaalisti.

Jos sinäkin olet pitänyt lähinnä vain prisman halvimpia farkkuja, kuten minä olen, niin huomaat heti kun otat housut kosketusetäisyydelle, että nämä ovat aivan eri maailmasta. Kangas on venyvää, mutta todella napakkaa. Vyötärö nousee ylös asti ja housut pysyvät paikallaan valumatta tai puristamatta. Ja pesuohjeita noudatettaessa nämä ei mene miksikään. Olen pessyt omani nyt moneen kertaan ja silti ne näyttävät siltä kuin olisivat aivan uudet.

Itse valitsin heidän valikoimastaan kahdet erilaiset housut. Mustat farkkuja muistuttavat Fit For All -jeggingsit  sekä viininpunaiset jerseyhousut.

Molemmat housut näkyvät näissä postauksen kuvissa. Kuvissa näkyvä alpakkahuivi on Lahden Launeella sijaitsvan Gofin käsialaa. Kuten kuvistakin näkee, tuo ihanan lämmin alpakkahuivi muuntautuu tilanteen vaatiessa ,myös pipohuiviksi. Uskomattoman lämmin ja ihana ja tuo pipo-ominaisuus on ollut tänä talvena hyvinkin paljon käytössä kun lunta sataa päivittäin vaakatasossa enkä minä ikinä muista ottaa pipoa mukaan kun poistun kotoa.

ARVONTA:

Arvon yhdessä NP Housukaupan kanssa yhdet (1) vapaavalintaiset housut koko mallistosta. Voit noutaa housut mistä tahansa NP Housukaupan kivijalkamyymälästä (Helsinki, Hollola, Lahti, Riihimäki, Ideapark, Hämeenlinna) tai jos noutaminen ei ole mahdollista, valitsemasi housut toimitetaan sinulle kotiin mittojesi mukaan valittuna.

Osallistut arvontaan käymällä Np Housukaupan sivulla LINKKI ja kommentoimalla alle, mitkä housut sinä valitsisit sekä tietysti yhteystietosi, että saan sinut kiinni jos voitto osuu kohdalle!

Haluatko lisäarpoja? Voit osallistua arvontaan jopa kolmella arvalla. Lisäarpoja saat tykkäämällä NP Housukaupasta heidän Facebook-sivuillaan (linkki), sekä instagramissa (linkki).

Kommentoi alle monellako arvalla osallistut!

Myös minut löytää noilta somekanavilta! Facebook-sivuni löytyy tästä linkistä ja instasivuni tästä linkistä.

Arvonta suoritetaan tammikuun 15. päivä klo 21 jälkeen ja voittajaan olen yhteydessä henkilökohtaisesti!

Tässä vielä linkki NP housukaupan sivulle: www.housukauppa.fi

 

Poimi myös shoppailuetu: