Täyteläinen Basilicapasta

Tämä resepti syntyi vahingossa, kun huomasin että kauppojen hyllylle on ilmestynyt basilica -tuorejuustoa. Minä rakastan pestoa ja basilicaa paljon, joten halusin kokeilla tuoda tuorejuuston avulla pastaan täyteläisempää twistiä, ja se onnistuikin juuri suunnitellusti.

Basilicapasta 4 annosta

250g Tagliatelle -pastaa
100g Basilicatuorejuustoa
2 rkl Pestoa
½ dl Parmesania
Suolaa ja pippuria
4 viipaletta Parmankinkkua
muutama minipallo mozzarellaa

  • Keitä pasta kattilassa melkein kypsäksi.
  • Lisää joukkoon tuorejuusto, pesto ja parmesan. Anna kuumentua ja tekeytyä.
  • Maista maut ja mausta suolalla ja pippurilla.
  • Paahda parmankinkkua pannulla niin että siitä tulee rapeaa.
  • Annostele pasta kulhoihin, lisää päälle kinkkua ja mozzarellapalloja! Tarjoile heti!

Kommentit (1)

Näyttää hyvältä! 🙂

Kommentoi juttua: Täyteläinen Basilicapasta

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X