Poimi ideat: Tekemistä sadepäiviin!

Tänä vuonna olen kerrankin edellä aikaani. Olen miettinyt jo ensi kesän sadepäiviin tai muuten tekemistä puuttuviin hetkiin mitä tehdä keittiönpöydän ääressä. Perinteisiä juttuja, mutta sekä äidille että lapsille mieluisia. Keräsin parhaimpia perinteisiä ideoita jo tähän kasaan, mutta näitä on tulossa vielä useampia lisää, kun saan kaikki jutut kokeiltua.

Piirtäminen ja värittäminen ovat vanhoja, mutta erittäin toimivia keksintöjä. Samoin muovailuvaha. Ja sormivärit. Leikkaa-liimaa-maalaa-askartelut ovat nerokkaita myös ja toimivat aina. Mutta kun nyt mennään kovaa vauhtia kesää kohden, niin pysykäähän kuulolla! Näitä ideoita sadepäiviin on tulossa vielä roppakaupalla! Ja jos sinulla on joku idea, minkä haluat jakaa, älä epäröi kommentoida!

Tigerista löytyy ihania askartelujuttuja ja inspiraatiota myös pienempien kanssa tehtäviin askarteluihin! Näistä jutuista vähän esimakua alla, ja lisää on tulossa lähiaikoina!

Sadepäivä

Paperiteipit ovat ihana askartelumateriaali! Itse käytän näitä kalenteriaskarteluihini ja kortteihin näillä myös saa ihanaa ilmettä!

Sadepäivä

Vesivärit! Miten ihana tapa maalata!

Sadepäivä

Ja miten paljon lapset tätä rakastaa!

Sadepäivä

Olin jo unohtanut piipunrassit kokonaan! Näillä saatiin aikaa kulumaan paljon!!

Sadepäivä

Kohta kolme vuotta!! Tehtiin Wilman kanssa piipunrassitiara!

Sadepäivä

… Ja kedon kukkasia!

Samalla tavalla, kun jokaisen miehen elämässä tulee se hetki, että joutuu Ikeaan, samalla tavalla jokaisen naisen elämässä tulee se hetki, kun joutuu Biltemaan. Ruuvit, mutterit ja autotarvikkeet eivät ehkä ole minun genreäni, mutta ilahduin kovasti heidän lapsille suunnatusta osastostaan. Sain pienille sopivat tussit piirtelyyn, suloisen teesetin, hauskan traktorin ja ikkunatussit omasta mielestäni suhteellisen edullisesti.

Olin oikeastaan jopa yllättynyt, sillä en kovinkaan usein ”tunge” mukaan kun mieheni lähtee noihin paikkoihin, mutta olen tyytyväinen että tällä kertaa lähdin. Eniten minua ilahdutti juurikin nämä ikkunatussit. Näen näissä niin paljon potentiaalia alkukesän sadepäiviä ajatellen. Päätimme testata tusseja heti ja yleisöni oli silminnähden innoissaan.

Ajatuksena minua jäi jälkeen päin kalvamaan, että mitenköhän seinille tulee käymään, jos nämä pikkumurmelini saavat jossain vaiheessa tavalliset tussit käsiinsä ilman valvontaa, mutta sitä tuskin kannattaa etukäteen murehtia.

Meillä oli ihana hetki, piirsimme olohuoneen ikkunaan kaikkea kaunista ja suloista. Saimme kulutettua lähes tunnin ikkunoiden ääressä, ja tussi lähti todella siististi ikkunoista vedellä. Hintaa näillä oli alle 10€, en muista tarkkaa hintaa, sillä tästä on jo muutama viikko aikaa.

DSC_0374

Hauskaa riitti molemmille pitkäksi aikaa!


DSC_0371

DSC_0397

Äidin sydän pakahtuu ylpeydestä tämän taiteen edessä!

Kärcherin ikkunanpesurin voit voittaa osallistumalla arvontaan tästä linkistä!

Kommentit

Kommentoi juttua: Poimi ideat: Tekemistä sadepäiviin!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X