Tiedote: Mitä täällä tapahtuu ja mitä tulee tapahtumaan!

Blogi on ollut hilainen, tai no ei aivan, mutta en ole ollut ihan sielulla ja sydämellä mukana tässä kuussa. Se johtuu siitä, että täällä ruudun takana tapahtuu koko ajan kaikennäköistä hurjalla temmolla ja koneen aukaiseminen on jäänyt päivä toisensa jälkeen vähemmälle.

Syytä huoleen ei sinällään ole, sillä kunhan nyt nämä viimeiset hommat saadaan juhannukseen mennessä kasaan, blogista löytyy taas monipuolisesti sitä kaikkea mitä aiemminkin. Sitä mikä tekee tästä blogista juuri tällaisen.

Meillä oli tuossa koko perheen kesälomaa viikon verran ja silloin juhlittiin molempien lastemme synttäreitä. Synttäripostaus löytyy tästä linkistä ja synttäriherkkujen reseptit löytyvät myöskin jo postattuina.

Vietimme myös rakkaan ystäväni häitä viikko sitten ja niistäkin on tulossa fiilistelypostausta, sillä olin ensimmäistä kertaa ikinä kaasona. Vinkkilistaa kaasoille ja ohjelmaa häihin myös tulossa ainakin kahden postauksen verran.

Puutarhaamme on myös ilmestynyt huonekaluja nollabudjetilla ja kesäfiilis on saanut kokeilemaan uusia reseptejä moneen makuun! Kaikki tulossa omina juttuinaan.

Reilun kuukauden päästä juhlitaan minun ja puolisoni kuusikymppisiä kun molemmilla pärähtää piakoin kolmekymppiä mittariin. Lapselliset ja lapsettomat juhlat siintävät näköpiirissä pian ja niistä reseptijuttuja ja fiilistelyjä olisi tarkoitus laittaa ylös ennen ja jälkeen juhlien.

Lapset kasvavat ja varttuvat joten meillä on alkamassa päiväkotiarki syksyllä. Mitä pitää ottaa huomioon ja miten lapset sopeutuvat? Aloittelevan äidin mietteitä ja huolia ilmassa, ehkä jopa vertaistuen tarvettakin!

Ja sen lisäksi että pelkään, odotan, stressaan ja jännitän tulevaa päiväkotiarkea, minua jännittää myös kouluun lähtö. Kyllä! Minä aloitan syksyllä koulun ja minusta tulee isona….

…RAVINTOLAKOKKI!

Tätä kaikkea täällä pohditaan, ruoditaan, mietitään. Mutta myös odotetaan, intoillaan ja kaivataan! Pysykää kuulolla!

Ensi kuusta on tulossa huikea!

Koko kesästä on tulossa huikea!

Ihanaa kesää kaikille!

Sofia

Avainsanat

Kommentit (2)

Onnea opiskelupaikasta! Innolla odottelen tulevia postauksia 🙂 Hyvää kesää!

Kiitos <3 Hyvää kesää sinnekin 🙂

Kommentoi juttua: Tiedote: Mitä täällä tapahtuu ja mitä tulee tapahtumaan!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Instagram

  • Kirsikka, omena ja angervo kukkii täysillä ❤️
.
.
.
#kirsikka #omenapuu #omena #kirsikkapuu #angervo #cherryblossomtree #cherrytree #appletree #apple #cherry #spring #summer #blossom
  • Vanha tunturi tuli tiensä päähän, mutta päätin antaa sille vielä muutamat eläkevuodet ennen pyörien hautausmaalle siirtymistä 😊 Blogissa lisää projektista 😊 linkki @fruttidimutsi .
.
.
#diy #recycle #bike #garden #gardendecor #yellowbike #oldbike #summer #flowers #doityourself #ideoitapihaan #piha #puutarha #kierrätys #kesä #kesäontäällä #kotiliesiblogit #kotiliesi #maallalehti #dekolehti
  • Sekä #kirsikka että #omena kukkii 😍
.
.
#kirsikkapuu #omenapuu #kukkiminen #kukkia #kesä  #kesäontäällä #kukkaloistoa #mitenihanaa
  • Arvontaa pukkaa!
Instagram tai muut tahot eivät ole mukana arvonnassa, vaan se on minun omani. Tuotteet olen ostanut itse.
Paketti sisältää Nanson kaitaliinan ja servettipaketin sekä Vallilan pannulapun.
.
Arvonta päättyy 31.5.2019 klo 00:00. Arvonnan voittaja tägätään ketjuun.
.
Voit osallistua arvontaan seuraamalla minua täällä instassa ja tägäämällä kaverin mukaan. Kavereita kannattaa tägätä, sillä jokainen tägäys on uusi arpa. Palkinnon voittajan tulee olla seuraajissani kun arvonta suoritetaan. Palkinto toimitetaan postitse Suomen sisällä. .
Kannattaa pysyä kuulolla, arvon joka kuukausi jotain 😊
.
Tsemppiä arvontaan!
.
#arvotaan #arvonta #giveaway #nanso #vallila #keittiönsisustus #sisustus #kotiliesiblogit #fruttidimutsi 
@vallilainterior @nanso1921
  • Blogissa Resepti todella herkulliseen raparperipiirakkaan, jonka maustoin kanelilla ja kookoksella 😋 Namii 😍
Linkki profiilissa 😊👌
.
.
.
#raparperi #raparperipiirakka #rhubarb #rhubarbpie #coconut #kookos #cinnamon #kaneli #leivonta #leivontavinkit #leivontapäivä #baking #bakestagram #bakingday #kotiliesiruoka #kotiliesi #fruttidimutsi
  • Hyvää äitienpäivää ❤️
Happy mothersday ❤️
.
.
#äitienpäivä #äitielämää #mothersday #äiti #mother #kotiliesiblogit #fruttidimutsi .
Kuva: Pixabay
  • Mango-moctail maistuu koko perheelle 😊🍹Blogissa löytyy nyt huippuhelppo resepti. Vielä ehdit tekemään näitä vaikka äitienpäivänä 😊
.
.
.
#mangomocktail #mango #moctail #sogood #drink #mangodrink #pappagallo #summerdrinks #summer #kotiliesiruoka #fruttidimutsi #kotiliesi

fruttidimutsi

X