Tyttö ja poika samassa huoneessa: Sisustusratkaisu!

Minulla on aivan ihanat lapset, tyttö ja poika. Tyttäreni väri on alusta asti ollut fuchsia/pinkki kun taas pojalleni olen haalinut turkoosia. Aiemmin en ole pitänyt lastenhuoneen sisustusta mitenkään ongelmana, kun lapset ovat olleet pieniä vauvoja. Nyt kun molemmat on jo hieman isompia, halusin sisustaa lastenhuoneen niin, että siellä on selkeästi kummallekin lapselle omat juttunsa. Tyttäreni pinkki ja poikani turkoosi samaan pieneen tilaan aiheutti jonkin verran päänvaivaa, kunnes se viimein iski: Kumpikin saa oman värinsä. Jaoin siis huoneen kahtia. Toinen puoli on sisustettu kokonaan turkoosilla ja toinen pinkillä. Mielestäni onnistuin suunnitelmassani yllättävän hyvin! Harmikseni huoneen mallin takia, en saa kovinkaan hyvää kuvaa koko huoneesta, mutta uskon että perusidea tulee hyvin esille!

Tiedän, etten ole ainoa joka tämän kyseisen ongelman kanssa painii. Tiedän että on monia, joilla on pieni koti, kuten meillä ja sisustusratkaisut on mietittävä tarkkaan, että kodista saa sekä toimivan, että kauniin. Siksi päätinkin julkaista oman sisustusratkaisuni teille! Toivon että tämä innostaa myös muita kokeilemaan uusia juttuja ja tämän jutun myötä molemmilla on tavallaan omat huoneet, ainoastaan seinä puuttuu välistä!

Lastenhuoneeseen eräs ystäväni teki sänkyjen reunalla roikkuvat peitot vaunupeitoiksi, tilasin pussilakanasetit ja viirit Äitylit-ryhmän kautta, lasten nimi-sisustuskirjaimet ostin askarteluliikkeestä ja maalasin ne mieleisekseni ja matot löytyivät seka-tavara -kaupan valikoimasta. Huonekalut on pääasiassa Ikeasta.

Seinille on vielä tulossa jotain täytettä, kunhan keksin mitä. Olen miettinyt jotain isompia julisteita, mitkä meinasin kehystää, kummallekin omansa. Huonekorkeus tekee vähän liikaa tyhjää tilaa, jota jotenkin haluaisin täyttää! Jos keksit jonkun hyvän idean, niin älä epäröi vinkata minulle!
Avainsanat

Kommentit

Kommentoi juttua: Tyttö ja poika samassa huoneessa: Sisustusratkaisu!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X