Uuniseiti juustokastikkeella

uuniseiti juustokastike perunamuusi

Pakasteseiti on yllättävän edullista kalaa, mistä on helppo valmistaa herkullisia kalaruokia kiireiseenkin arkeen. Tämä resepti oli meidän viimeviikon arkivapaan tuotos. Täyteläinen juustokastike uunikalalle ja lisukkeiksi pehmeää perunamuusia ja kirveliporkkanoita. Helppoa ja niin herkullista!

Uuniseiti juustokastikkeella 4 annosta

  • 1 pkt (4 palaa) Pakasteseitiä
  • ½ pss Rainbow Cheddarraastetta
  • ½ pss Rainbow Gouda-cheddarraastetta
  • 1 prk Valio kolmen juuston kermaa
  • 2 dl Sinistä maitoa
  • Suolaa, pippuria ja halutessaan tilliä.
  • Lisukkeeksi höyrytettyjä kasviksia ja riisiä tai perunamuusia. Myös raikas salaatti toimii tämän ruoan kanssa.
  1. Voitele uunivuoka ja laita kalat siihen.
  2. Ripottele kalan pinnalle suolaa ja pippuria.
  3. Kuumenna kerma ja maito pannulla ja sulata juusto siihen.
  4. Kaada kastike kalojen päälle ja paista uunissa 35- 40 minuuttia n. 180-200 C, kunnes pinta saa väriä.
  5. Valmista kalan uunissa olo aikana lisukkeet.

Kuohkeaksi vatkattu perunamuusi on aina hyvä ystävä kalalle!

Kommentit

Kommentoi juttua: Uuniseiti juustokastikkeella

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X