Uusi olo verkkovalmennuksella! -Kirjaimellisesti

Kaupallinen yhteistyö: Uusi Olo -verkkovalmennus

Lähdimme perheenä mukaan kokeilemaan Uusi Olo -verkkovalmennusta. Valmennus itsessään sisältää ateriaohjeet viiden viikon ajaksi, ennakkotehtävät sekä viikottaisia tehtäviä ja pohdintoja terveyden edistämiseen. Valmennus kestää siis kaikkiaan kahdeksan viikon ajan. Verkkovalmennus sopii erinomaisesti koko perheelle ja ruoat ovat terveellinen ja herkullinen tapa opetella yhdessä hyvän ja ravintorikkaan syömisen tavan.

On paljon perheitä ja ihmisiä, jotka syövät hyvin ja terveellisesti, mutta paljon myös meitä, jotka välillä kiireessä lipsuvat ja menevät siitä mistä aita on matalin. Kun itse opiskelin täysipäiväisesti ja koko perhe oli arkipäivät töissä, koulussa ja päiväkodissa, meillä ainakin lipsuttiin entisestä, ja yhä useammin päivällinen oli pastaa tai muuta nopeaa sapuskaa, minkä valmistamisessa ei juuri mielikuvitusta tarvittu. Samat ruoat seurasivat toisiaan viikko toisensa jälkeen ja muutoksen tekeminen vaati pienen ravistelun.

Tämä verkkovalmennus tuo viikottain uuden ruokalistan ja tarjoaa reseptit viiteen ateriaan päivässä, ja mikä parasta, mukana on myös koko viikon kauppalista, joten ainoa tehtävä itselle on käydä kaupassa ja valmistaa reseptien mukaan ateriat.

Ruokalistalta löytyy laatikoita, pihvejä, keittoja, wokkeja, kastikkeita ja näille lisukkeet. Sitten löytyy smoothiet ja tuorepuurot, rieskat ja muut herkut. Ja todellakin herkut, mukana tulee myös vinkkejä terveellisempään leivontaan leivontapäivänä ja Facebook-ryhmässä voi kysellä kaikkea mahdollista ja vastaukset tulevat nopeasti.

Me emme noudattaneet verkkovalmennuksen ruokalistaa täysin orjallisesti, sillä mukaan mahtui muunmuassa omat valmistujaiseni, kaverin syntymäpäivät ja pari satunnaista sushi-lounasta. Pääosin kuitenkin etenimme listan mukaan ja yllättäen lapsetkin innostuivat uusista mauista ja ruoista.

Verkkovalmennuksen noudattaminen pääpiirteittäin on kuitenkin äärimmäisen helppoa, sillä kaikki listalla olevat ruoat olivat taivaallisen herkullisia ja suurin osa niistä jää valmennuksen jälkeenkin perheemme ruokalistalle.

Millaisesta valmennuksesta on kyse ja kenelle se sopii?

Uusi Olo -verkkovalmennus sopii sinulle joka:

  • Aloitat elämäntaparemontin aina maanantaina ja into lopahtaa tiistaina
  • Haluat voida paremmin
  • Haluat laihtua ilman kaloreiden tarkkailua ja rahkaa
  • Juokset kilpaa ajan kanssa ja arkesi on kiireinen
  • Kaipaat ryhmän tukea elämäntaparemonttiin
  • Haluat syödä helppoa, hyvää ja terveellistä ruokaa, mahdollisesti koko perheelle
  • Toivot, että ruoka on mietitty puolestasi valmiiksi

Mitä useamman väitteen kohdalla nyökyttelit, sitä paremmin valmennus sopii juuri sinulle. Nämä poimin suoraan Uusi Olo -verkkovalmennuksen nettisivuilta.

”Valmennuksen reseptejä voit noudattaa grammalleen tai rennommalla otteella. Ihan mikä sopii sinulle parhaiten. Reseptit ovat alussa kokonaan maidottomia eikä niissä ole kotimaisia gluteeniviljoja, mutta ne ovat myös täysin muokattavia. Saat ohjeet miten korvaat ruoka-aineita toisilla. Valmennus sallii myös ohjeista poikkeamisen ja saat myös ohjeet näihin tilanteisiin. Reseptit sopivat koko perheelle.

Meidän perheellämme oli kaksi agendaa lähteä mukaan tähän valmennukseen. Henkilökohtainen agendani oli saada kiloja tiputettua, ja ensimmäisen viiden viikon aikana niitä putosikin viisi, vaikka mitään muuta en muuttanut kuin söin annettujen ohjeiden mukaisesti.

Perheemme yhteinen agenda oli opetella jälleen alusta erityisen terveellisen ja monipuolisen ruoan syömistä ja voida yhdessä paremmin. Molempiin juttuihin saimme avun.

Tämän valmennuksen myötä sellainen jolla on kiloja tiputettavana, niitä tiputtaa huomaamattaan, mutta samoilla ohjeilla syöden normaalipainoinen pysyy normaalipainossa. Päivittäinen energiansaanti pyörii noin 2000 kcal paikkeilla, ja normaalisti liikkuvalle ihmiselle se on oikein sopiva määrä. Paljon liikkuvan sen sijaan kannattaa syödä hieman enemmän.

Uusi Olo -verkkovalmennuksen äiti, Tiina Jakobsson, on Terveydenhoitaja, ravintovalmentaja ja äiti, ja juuri perheiden hyvinvoinnista ja tarpeesta helpottaa muidenkin perheiden arkea, on syntynyt koko konsepti.

Miten meidän elämämme muuttui viiden ensimmäisen viikon aikana?

Meidän elämämme muuttui siten, että ne niin kutsutut ”helpot” ratkaisut ruoan kanssa jäivät pois. Huomasin, että myös terveellinen ruoka valmistuu ihan samassa ajassa kuin mikä tahansa muukin. Lautaselle palasi jälleen värit ja kokonaan muuttunut makumaailma palkitsi hyvällä mielellä ja täysillä vatsoilla.

Ja kun vatsasta puhutaan, kuten jo mainitsin, minä tiputin matkalle viisi kiloa painoa. Tahti ei ole niin nopea, kun se voisi olla jollain pikadieetillä, mutta olen jo kyllästynyt kokonaan sanaan ”dieetti” muutenkin, joten tällainen koko perheelle sopiva elämäntapamuutoskickstart oli parasta mitä meille on tapahtunut aikoihin.

Kaikkien meidän vatsat voivat paremmin ja energiaa on enemmän kuin aiemmin. Vatsa ei ole turpea ja olo on miellyttävä. Iso osa resepteistä tulee jäämään meidän kiertävälle ruokalistallemme ja aiomme perheenä jättää muutenkin ison osan tänä aikana opitusta osaksi meidän elämäämme.

Voin hyvällä omalla tunnolla suositella tätä verkkovalmennusta kaikille. Se sopii yksineläjälle tai perheelle. Se sopii laihduttajalle tai painoonsa tyytyväiselle. Se sopii aikuiselle ja se sopii lapsille. Se sopii kaikille, jotka kaipaavat pientä potkua takapuolelle kohti elinvoimaista ja hyvää terveyttä ja elämää.

Alekoodi

Koodilla FRUTTIDIMUTSI saat 1.4.2019 alkavan verkkovalmennuksen hintaan 69 €! Kurkkaa lisää verkkovalmennuksesta ja osta omasi heti!

Kommentit

Kommentoi juttua: Uusi olo verkkovalmennuksella! -Kirjaimellisesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X