Väritysterapiaa! sis. Ilmaiset värityskuvat!

Äitylit. Sieltä tämäkin mania taisi saada alkunsa. Vuosi siitä taitaa kohta olla, kun aikuisten terapeuttiset värityskirjat levisivät buumin lailla Suomen yli. Olin yksi niistä, jonka oli pakko saada omansa. Ja niitä kirjoja kertyikin muutamia. Innostus värittämiseen vaan laantui jossain kohtaa. Ei siksi, ettenkö edelleen siitä nauti, vaan siksi, että se vain jotenkin unohtui joulusählingin myötä. Oli ihana palata tämän homman pariin jälleen.

Äitylit. Sinne oli ihana Silausta vailla -blogin Minna laittanut itse tekemiään värityskuvia. Minna rakastaa piirtää, muttei niinkään väritellä, ja niin upea idea listata värityskuvat blogiin sai alkunsa. Silausta vailla -blogissa on upeita kuvia, joita voi tulostaa ja värittää itse. Minna rakastaa muutenkin käsitöitä ja hän askartelee neljän lapsensa kanssa paljon. Blogissa onkin paljon käsillä tekemisen riemua laidasta ja laitaan ja ihania ideoita löytyy niin sisälle kuin uloskin.

Lähestyin Minnaa viestillä sen jälkeen, kun huomasin hänen kuviaan Äitylit -ryhmässä Facebookissa. Minna piirsi minulle kolme ihanaa kuvaa, jotka löytyvät tämän postauksen lopusta ja ovat vapaasti tulostettavissa ja väritettävissä. Ihana idea vaikkaa tulostaa pienempänä ja tehdä synttärikortiksi sankarin vuosikymmenen mukaan!

Itse olen istunut monena iltana värittämässä. Kuvat ovat monen tunnelmaisia, joten fiiliksen mukaan aina vaihtuu väritettävä kuva. En ehtinyt edes värittää näitä kuvia loppuun, mutta haluan silti jakaa nämä kuvat jo teidän kaikkien käyttöön. Oma projektini saa jatkua, kun päästään kesälaitumille…

Kiitos vielä Minna! Tämä oli ihana yhteistyö! Minnan blogiin pääset tästä linkistä ja sieltä tosiaan löytyy paljon ihania kuvia ja muita ideoita moneen juttuun!

värityskuva

Värikyninä käytän stabilojen lisäksi Wishiltä tilattuja kyniä. Niille on pakko antaa kredittiä, sillä vaikka niille jäi hintaa vain pari ropoa, ne ovat uskomattoman laadukkaita.

värityskuva

Työpöydän äärellä kelpaa väritellä päiväuniaikaan.

värityskuvavärityskuva värityskuva

Kommentit (1)

Kommentoi juttua: Väritysterapiaa! sis. Ilmaiset värityskuvat!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X