Väsynyt mutta onnellinen.

Vuosi lähenee loppuaan. Tämä on ollut kaiken kaikkiaan hyvä vuosi. Tänä vuonna koko elämämme on muuttunut totaalisesti. Vanha arkemme mitä hallitsimme helposti on jäänyt historiaan ja uusi arki missä sovittelemme jatkuvasti aikatauluja ja elämää kuin palapeliä, on ottanut paikan.

Lapset ovat aloittaneet päiväkodin. He ovat uskomattoman reippaita pieniä ihmisiä ja viihtyvät mainiosti päiväkotimaailmassa. He ovat oppineet sosiaalisemmiksi ja saaneet uusia ystäviä. He jäävät mielellään hoitoon ja juoksevat halaamaan kun heitä haetaan. He ovat omatoimisia, iloisia ja uskomattoman huumorintajuisia kultapiiperöitä. Yhdessä vietetyt vapaapäivät ovat muuttuneet kultaakin kalliimmiksi hetkiksi, sillä niitä ei enää ole niin usein kuin ennen.

Puolisoni painaa edelleen kolmea vuoroa ja nyt siihen palettiin lisätään vielä minun kouluaikatauluni. Uusi arki on yllättänyt ehkä eniten väsyttävyydellään. Kokin ammatti on jo opintovaiheessa kovin fyysistä. Sen tulin huomaamaan kun olin työharjoittelussa ison ketjuravintolan keittiössä. Tauot eivät kuulu pakettiin ja koko ajan on jotain tekemistä. Toisaalta se on ihanaa, tuntee että tekee jotain tärkeää. Toisaalta se taas kuormittaa arkea ja iltaisin on liian väsynyt mihinkään ”ylimääräiseen”.

Olen kehitellyt uusia toimintamalleja arjesta selviämiseen ja aion koostaa ne postaukseksi myöhemmin, jospa joku muukin löytäisi vinkkejä arkikaaoksen hallintaan.

Nyt kuitenkin eletään tämän vuoden viimeisiä viikkoja ja pian meilläkin on edessä kovasti odotettu joululoma. Joululomalta minä odotan rauhaa, hiljaisuutta ja yhdessä oloa. Odotan sukulaisten näkemistä, hyvää ruokaa ja lautapelejä. Odotan kiireettämyyttä ja pitkiä aamuja. Odotan päiviä jotka voimme viettää yöpuvuissa palapelejä rakennellen. Odotan sitä kaikkea.

Odotan myös tulevaa vuotta. Kaikkea mitä se tuo tullessaan. Matkoja, kohtaamisia, uusia projekteja, uusia ihmisiä. Minulla on sata rautaa tulessa tällä hetkellä ja odotan kovasti että saan järjestettyä kaikelle aikaa.

Odotan myös koulun etenemistä ja valmistumista kokiksi. Sitä en tiedä tapahtuuko se vielä ensi vuonna, mahdollisesti. Odotan uusia tuulia blogin suhteen, että voin jakaa ideoita ja inspiraatiota teille enemmän ja laajemmin. Odotan sitä, kun päivät pitenee ja valo saapuu.

Haluan kiittää tässä kohtaa teitä kaikkia lukijoitani tästä vuodesta! Ilman teitä ei olisi tätä blogia! Kiitos ihanista viesteistä ja kommenteista! Tälle vuodelle on tulossa vielä muutamia postauksia, mutta ensi vuonna jatketaan kohti uutta, suurta ja tuntematonta! Kiitos!

Kommentit (4)

Olis kiva kuulla enemmän kokkiopinnoistasi ja työharjoitteluista. Iseänikin kiinnostais lähteä opiskelemaan kokiksi☺

Voisin kyllä mielelläni kirjoittaa muutaman postauksen aiheesta! Kiitos vinkistä!

Kiitos inspiroivasta blogivuodesta! Rauhallista joulua ja mahtavaa uutta vuotta!

Kiitos samoin <3

Kommentoi juttua: Väsynyt mutta onnellinen.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X