Verkkokauppa pikku Viiru!

Paidat ja meikit saatu Mimosa Lindin ja Pikku Viiru -verkkokaupan kautta.

Kerron tähän alkuun nopeasti Mimosan Oriflamen meikeistä ja jutun lopusta löytyy tietoa uudesta verkkokauppa Pikku Viirusta sekä alekoodi!

Olen aiemminkin saanut Mimosalta testiin Oriflamen meikkejä ja täytyy kyllä myöntää että pidän niistä. Etenkin tämän viimeisimmän paketin mukana tullut hopeinen luomivärikynä oli aivan ihana. Sillä oli superhelppo tehdä vähän smokey eye -tyylistä meikkiä ja aion kyllä tilata näitä muissakin väreissä itselleni.

Myös kasvonaamiot jättivät ihon ihanan ja heleän tuntuiseksi. Olen näin iän karttuessa alkanut ensimmäistä kertaa ihan kaipaamaankin kasvonaamioita. Minun ihoni on kuiva ja helposti rasvoittuva, mikä näkyy kasvoilla mustapäinä ja kuivina läntteinä. Kasvonaamioista kuitenkin on ollut ihanan paljon apua normaalien ihonpuhdistusrutiinien ohella.

Oriflamen meikeissä olen huomannut olevan hyvä kestävyys päivän aikana. Luomivärit harvoin kasaantuvat luomien uriin ja kuvassa näkyvässä paletissa, missä on poskipuna, aurinkopuuteri ja higlighteri, on ihanan heleä pigmentti. Se näkyy mutta jättää kasvoille luonnollisen tuloksen.

Muunmuassa tällaisia ihanuuksia voit löytää kun tilaat Mimosan kautta yllätyskirjeen tai -paketin!

Mimosan kautta meikit saa helpoiten ostettua liittymällä Mimosan Facebook -ryhmään. Tässä siihen suora linkki. Myös seuraamalla Mimosan ”Mimosa Lind/ Oriflame” -sivua löytyy oikea paikka tutkailla tuotteita. Ryhmän kautta onnistuu tilata uutuutena ihania pikku yllätyspaketteja, minkä hinnat vaihtelevat 6€ (spk) ja 25€ (spk) välillä. Jokainen paketti kuitenkin sisältää reilusti hintaansa arvokkaamman tuotepaketin. Rakastan Oriflamen tuotteita jo silläkin, että ne ovat todella hinta-laatusuhteensa arvoisia. Pienet hinnat – suuri ilo.

Lapsiperheiden verkkokauppa: Pikku Viiru

Verkkokauppa Pikku Viiru on avannut ovensa vast’ikään ja se on Mimosan uusin vauva. Verkkokaupan kautta saa tilattua monenlaisia tuotteita aina lastenvaatteista lastenhuoneen sisustukseen sekä tuttinauhoista imetyskoruihin.

Mimosa laittoi meidän lapsille muumi -paidat kokeiluun ja materiaali oli superihanaa ja pehmeää. Lapset pitävät niitä paitoja jatkuvasti eikä toistuva pesu näytä tuovan vaatteiden pintaan edes pesuhaitua, vaan ne pysyvät pesusta toiseen pehmeinä ja värit kauniina.

Ja koska lapseni rakastava muumeja, aion tilata lapsille näitä vaatteita talvea ja päiväkotia varten enemmänkin. Mimosa antoi myös kaikille lukijoilleni alekoodin. Käyttämällä koodia ALE15 saat loppusummastasi 15% alennuksen verkkokaupassa! Nyt shoppailemaan!

Kommentit

Kommentoi juttua: Verkkokauppa pikku Viiru!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X