Voileipäkakku – leivät brunssille!

Joskus on hyvä mennä siitä mistä aita on matalin, niin meilläkin tänään. Huomenna on isänpäivä ja meilläkin on panostettu menuun. Syömme huomenna brunssin ja illasta meinasin valmistaa teereä. Puolisoni sai tänä syksynä kaksi teereä ja pääsenkin huomenna toteuttamaan itseäni niiden kanssa.

Brunssille sen sijaan olen valinnut tuttuja ja turvallisia asioita. Olin jo tekemässä meille huomiseksi voileipäkakkua, mutta sitten tulin toisiin aatoksiin, kun tajusin ettei se ole sellaista herkkua mikä maistuu lapsille. Söimmekin sitten sekä tänään että huomenna näitä voileipäkakkuleipiä.

Meidän leivissä oli paahtoleipää minkä päällä Aurajuustojogurttia, kinkkua, tomaattia, kurkkua, punasipulia ja ne kyllä toimi todella hyvin yhdessä. Päälle voit siis laittaa mitä ikinä kaapissa on, tai sitten käyttää niitä aineksia mitä itse rakastat voileipäkakussa. Kinkkuleipiin sopii edellä mainittujen lisäksi sinappikurkkusalaatti ja punajuurisalaatti.

Myös lohileivät ovat ihania ja savustetun tai graavatun lohen kaveriksi sopii täyteläinen smetana, sitruunaviipaleet ja katkaravut.

Nämä leivät voi jokainen valmistaa itse kun täytteet laittaa pöytään. Hävikkiä ei tule, ja jokainen saa omaan makumaailmaansa sopivat leivät brunssilla! Kannattaa kokeilla!

Avainsanat

Kommentit

Kommentoi juttua: Voileipäkakku – leivät brunssille!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X