VOITA LIPUT HÄÄMESSUILLE JYVÄSKYLÄÄN!

hääpari_kuva

Häämessut järjestetään jälleen Jyväskylässä lauantaina 21.1.2017. Omassa lähipiirissä on useammat häät suunnitteilla lähivuosille ja lisäinspiraatio muutenkin on aina vain plussaa.

Oletko sinä menossa naimisiin? Onko joku lähipiirissäsi menossa naimisiin? Oletko naimisissa, mutta prinsessa -vaiheesi ei kuitenkaan kadonnut hääpäivän myötä (kuten minulla)? Vai haluatko muuten vain käydä inspiroitumassa? Jos vastasit johonkin edellä olevaan kyllä, niin osallistu ihmeessä arvontaan!

Lisää tietoa häämessuista saat tästä linkistä!

ARVONTA:

1 lippupaketti kahdelle hengelle.

Osallistuaksesi arvontaan, sinun tulee kommentoida sähköpostiosoitteesi kommenteihin.

Sähköpostiosoitettasi EI käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen, kuin että saan sinut kiinni tämän viikon sunnuntai-iltana (15.1.2017).

Koska posti töppäili, arvonta on lyhyt ja nopea, ja minun tulee saada viimeistään maanantain 16.1.2017 aikana voittajan osoite, että liput ehtivät perille, sillä häämessut ovat jo tulevan viikon lauantaina. Jos voittajaa ei saada kiinni, arvon liput uudelleen maanantaina! Tarkkaile siis sähköpostiasi!

VOIT MYÖS TUPLATA mahdollisuutesi voittoon osallistumalla toisen lippupaketin arvontaan instagramissa! Löydät insta -profiilini tästä tai laittamalla hakuun Fruttidimutsi.

ONNEA ARVONTAAN!

Ps. Lisää messuista tulossa myöhemmin!

Kommentit (31)

Mukana arvonnassa 🙂 emmi_jasmina (at) hotmail.com

Mukana arvonnassa!

Mukana!

Mukana arvonnassa!

laura.nikk(at)gmail.com

Mukana.

Häämessuille

Mukana arvonnassa! ?

Mukana 🙂

Mukana

Kommentoi juttua: VOITA LIPUT HÄÄMESSUILLE JYVÄSKYLÄÄN!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X