VPN-Suomi tarjoaa turvaa, elokuvia ja edullisia lentolippuja!

Kaupallinen yhteistyö: .

Kaupallinen yhteistyö suomalaisen VPN-vertailusivuston VPN-SUOMI.fi kanssa

Kokeilimme vpn-suomi.fi vertailusivuston suosittelemaa vpn-palvelua tässä kesällä. Palvelu toimii niin, että se muuttaa oman IP-osoitteen sijainnin esimerkiksi USA:an (tai minne tahansa) jolloin sinulla on mahdollisuus päästä katsomaan vaikka USA:n Netflix -tarjontaa. Siihen tarkoitukseen mekin tätä käytämme, sillä meren toisella puolella on Netflixissä melkoisen paljon enemmän sarjoja ja elokuvia tarjolla.

Palvelu oli pienen taistelun jälkeen aika helppo käyttää. Me emme jostain syystä saaneet sitä toimimaan pöytäkoneella, missä oli Linuxin käyttöjärjestelmä, mutta Windowsin kanssa mitään ongelmaa ei ollut. Tekstityksiähän tuohon ei saa tietenkään suomeksi, mutta perus englannilla selviää kyllä hienosti.

VPN -palvelua voi hyödyntää myös ulkomailta käsin. Jos vaikka on lomalla jossain, voi IP:n vaihtaa Suomeen, jolloin Ruutu, Yle Areena, Katsomo ja muut palvelut toimivat missä tahansa. VPN:n kautta myös lentolippujen ostaminen on helppoa, ja IP:n ollessa jossain toisessa maassa, lentolippujen hinnoista voi pudota melkoisesti hintaa pois. Katso siis lisätietoa halvat lennot sivulta, niin näet miten homma toimii.

VPN -palvelusta liikkuu monenlaista juttua mm. siitä onko se laillinen vai ei. Sen tarkoitus on vaihtaa sijaintisi eli IP toiseen maahan, eikä siinä ole mitään laitonta, niin kauan kun käyttäjä ei käytä sitä laittomiin tarkoituksiin. Sen tarkoitus on suojata sinua ja näin ollen voit käyttää myös julkisia Wi-Fi-verkkoja ilman pelkoa että tietosi saadaan varastettua esimerkiksi hakkereiden toimesta.

Moni kuvittelee ettei omalla koneella välttämättä ole edes mitään varastettavaa tietoa, mutta se ei pidä paikkaansa. Jos käytät koneellasi verkkopankkeja tai muuta, on julkisen Wi-Fin kautta mahdollisuus päästä hakkeroitumaan koneellesi ja viedä ne tiedot. Sama pätee sotuun ja muihin henkilökohtaisiin tietoihisi, sekä tietenkin salasanoihin. VPN -yhteys siis suojaa sinua ja siihen tarkoitukseen se nimenomaan on tarkoitettukin. Se että se avaa elokuva-faneille laajemman maailman ja mahdollistaa lentolipuista säästämisen, on pelkkää plussaa.

Jos elokuvat tai sarjat kiinnostaa, tai jos haluat säästää lentolipuista tai haluat muuten vain turvallisemman tavan käyttää julkista nettiä, suosittelen VPN-palvelua. Hinta ei todella huimaa päätä, mutta se avaa sinulle kokonaan uuden maailman turvallisesti ja helposti!

Oletko jo käyttänyt VPN- palvelua? Piditkö? Lue lisää palvelusta ja testaa VPN jo tänään!

 

 

Kommentit (1)

Mielenkiintoinen artikkeli, varsin moni käyttää nykyään langattomia verkkoja melko huolettomasti ilman minkäänlaista suojaa.

Kommentoi juttua: VPN-Suomi tarjoaa turvaa, elokuvia ja edullisia lentolippuja!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X