Vuosi 2019 ja luetuimmat postaukset!

Vuosi 2019 alkaa olla lopuillaan. Samoin koko 2010-luku. Tällä vuosikymmenellä olen kasvanut enemmän ihmisenä kuin koskaan ennen. Olen saanut elää ja toteuttaa suurimpia unelmiani ja olen saavuttanut ja kokenut paljon. Minusta on tullut vaimo ja sitä myötä äiti. Minä olen perustanut tämän blogin ja opiskellut ammattitutkinnon. Olen aloittanut myös uudet opinnot, ja keskittymiskyvyttömästä teiniriekkujasta on tullut tavallinen tylsä kotoilija. Ja minä rakastan sitä.

Ensi vuosi ja ensi vuosikymmen alkaa vain parin päivän päästä ja sitä minä odotan innolla. Haluan toteuttaa, haaveilla ja elää lisää unelmiani. Rakentaa ja saavuttaa yksin ja yhdessä. Odotan jo innolla nyt tiedossa olevia projekteja ja mitä kaikkea edessä onkaan, mistä en vielä tiedä mitään. Olen täynnä intoa ja odotusta!

Toivottavasti myös sinulla oli huikea vuosi ja vuosikymmen, ja toivon myös kaikkea ihanaa seuraavaan vuoteen (ja vuosikymmeneen)!

Listasin tähän vuoden 2019 luetuimmat postaukset jokaiselta kuukaudelta!

TAMMIKUU

Hieman yllättäen tammikuun luetuin postaus oli Makaronivelli. Postausta luettiin pitkin vuotta ja se jakoi sosiaalisessa mediassa paljon mielipiteitä. Osa rakasti tätä herkkua hurjasti ja osa näkee vuosikymmienienkin jälkeen tästä painajaisia. Kumpaan ryhmään sinä kuulut?

HELMIKUU

Helmikuussa luettiin eniten onnistuneista D-C-fix -projekteista! D-C-fix edelleen jakaa mielipiteet sisustajien kesken, mutta minä rakastan sitä. Sillä on helppo pikatuunata kotia nopeasti, ennen kuin on valmis isompaan remontointiin!

MAALISKUU

Maaliskuussa hämmensi Oreokuppikakut! Monet tuntuivat erehtyneen helposti kuppikakkuista, jotka näyttivät erehdyttävän paljon oikeilta taimiruukuilta… Yllätyin itsekin lopputuloksesta!

HUHTIKUU

Huhtikuussa moni luki kuulumisiani painojojoilun kanssa. Se oli jatkumo aiemmalle laihdutusprojektilleni mikä kärsi masentumisen myötä kovan inflaation. Toivottavasti tuleva vuosi on suunnankääntäjä myös tämän asian saralla!

TOUKOKUU

Ei epäilystäkään etteikö Marko Mörkö Anttilan lempipasta ollut toukokuun luetuin juttu! Enkä ihmettele, se on jäätävän herkullista!

KESÄKUU

Kesäkuun luetuin oli myöskin perinneruoka mikä jakoi mielipiteitä. Nimittäin lapsuuteni herkku, pottumaito. Odotan innolla että varhaisperunat saadaan kauppoihin, että pääsen taas nauttimaan tästä ihanuudesta!

HEINÄKUU

Heinäkuussa luettiin vinkkejä millä helpotetaan hyönteisten pistoja! Me vietimme koko kesän mummolassa miljardien hyttysten ja paarmojen kanssa, joten postauksen sisältö kumpusi vahvasti omasta tarpeesta! Kesää on silti ikävä, muutama hyttynen on pientä tämän pitkän pimeän jakson rinnalla!

ELOKUU

Elokuu ja vesimelonin sisällä kypsytetty kana! Ai että, miten mehukas ja herkullinen tapa valmistaa kokonainen broileri uunissa! Ensi kesänä testaan samaa ideaa, mutta grillaten!

SYYSKUU

Syyskuussa valmistettiin somehittiä, eli yhden raaka-aineen Dumle-keksejä! Ja niitä valmistetaan myös nyt joulun jälkeen lahjaksi saaduista namuista! Ihanan herkullinen ja maailman helpoin leivonnainen!

LOKAKUU

Lokakuussa tein mummujen reseptillä ihanaa kainuulaista nyrkkirieskaa! Ai että miten hyvältä se maistui oikean voin kanssa! Perinneruoat tuntuvat olevan suosiossa vuosista ja vuosikymmenistä toiseen, enkä ihmettele, sillä meidän isovanhemmat ja vanha kansa tiesivät miten tehdään helppoa, hyvää ja yksinkertaista ruokaa.

MARRASKUU

Marraskuussa keskusteltiin ruskeankastikkeen valmistuksesta ja variaatioista. Perusohje tuntuu olevan sama huolimatta missä päin Suomea on syntynyt. Silti variaatioita löytyi monenlaisia joita on tullutkin sen jälkeen testattua. Kokeilepa joskus laittaa makkarakastikkeen sekaan hieman kurkkusalaattia, sinappia ja ketsuppia! Oh my, sitä voisi jo kutsua upgradeamiseksi!

JOULUKUU

Tässä kuussa potin pisti sekaisin maailman helpoin lautapeli. TaVu- lotto! Pelin valmistaa todella nopeasti helpoista kotoa löytyneistä tarvikkeista ja se koukuttaa niin pienemmän kuin suuremmankin pelaajaan hetkessä!

Kiitos teille kaikille lukijoilleni tästä(kin) vuodesta!
Ihanaa tulevaa vuotta <3

Kommentit

Kommentoi juttua: Vuosi 2019 ja luetuimmat postaukset!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X