Tämä postaus on tehty yhteistyössä WE ARE LTI:n kanssa.

Omat lapseni rakastavat musiikkia ja youtube rallattaakin meillä päivittäin musaa laidasta laitaan. Meillä tanssitaan ja lauletaan paljon ja myös automatkat on pyhitetty musiikille. Lähinnä kuuntelemme minun ja lasten lemppareita, mutta välillä pitää mennä myös hevin tahtiin, että isikin olisi hetken edes tyytyväinen, eikä kyselisi koko ajan ”joko ollaan perillä?”.

Olemme käyneet viime vuosien aikana jonkin verran teatteriesityksissä, taikashow’ssa ja lastenorkestereiden keikoilla. Pääsyynä se, että lapset pääsevät fiilistelemään musiikkia livenä, ja toisaalta se, että he oppivat toimimaan tällaisissa tilanteissa, joissa on paljon ihmisiä paikalla. Unohtamatta tietenkään, että itse nautin näistä konserteista, teattereista ja taikuriesityksistä niin paljon; on ihana nähdä lasten nauttivan, ja niistä tulee aina koko perheelle niin hyvä fiilis.

Tästä johtuen uuslahtelaisena pompin ilosta ja riemusta, kun kuulin Lahden kulttuuritarjonnan uusimmasta tulokkaasta. Kaksi suurta lahtelaista toimijaa, Pelicans ja Summer Up, ovat lyöneet hynttyyt yhteen ja järjestävät koko perheelle yhteisen virallisen Lahti -päivän konsertin huhtikuun ensimmäisenä.

Konsertti järjestetään Lahen Isku Areenalla ja lavalle nousee liuta Suomen eturivin artisteja aina Apulannasta JVG:n kautta Lahti Unitediin, jälkimmäinen käsittää ison nipun huikeita rap -artisteja; Brädi, Nikke Ankara, Aste, Raappana, Jussi Kuoma, Kike, Ideaali, Jay Who?, JV ja Martin Mustonen. Kyseinen konsertti on Lahti Unitedin ensimmäinen virallinen yhteiskeikka. Nuorempaa väestöä ilahduttaa varmasti sekin, että juontajana toimii lahtelainen tubettaja Jaakko Parkkali.

Parasta tässä kuitenkin on se, että konsertti on ikärajaton, joten sinne pääsee koko perhe yhdessä nauttimaan loistavaa ja paikallista musiikkia ja meininkiä.

Tämä konsertti tuo Lahteen jotain ennennäkemätöntä ja itse toivon, että tämä jäisi Lahteen elämään joka vuotiseksi koko perheen suurtapahtumaksi (niin kuin vähän on lupailtukin). Tällaisia lapsiperheillekin sopivia juttuja tarvitaan aina ja enemmän. Tämäkin kun sopii ihan kaikenikäisille ihmisille, on mahtavaa, että sinne voi ottaa mukaan niin lapset kuin mummotkin.

ARVONTA:

Kenet sinä veisit konserttiin?

Sain arvottavaksi blogiin YHDEN lippupaketin, mikä sisältää 2 (kaksi) permantolippua
WE ARE LTI -Viralliseen Lahti -päivän konserttiin. Lippupaketin arvo on 76€.

Tapahtuma on Isku Areenalla 1.4.2017.
Arvonta päättyy 29.3.2017 klo 18 ja voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti sähköpostilla.

Osallistua voit kommentoimalla alle sähköpostiosoitteesi.
Sähköpostiosoitteita ei keräillä minkäänlaista markkinointia varten, tarvitsen sen
että saan voittajan kiinni.

Muista katsoa sähköpostisi voiton varalta, ettei mene keikka ohi!

ONNEA ARVONTAAN!

Katso lisätietoja konserttipäivästä sivulta wearelti.fi tai facebookista (klik)