Yhden raaka-aineen Dumle-keksit sekoittivat somen

Some riehaantui viime viikolla yhden raaka-aineen Dumle-kekseistä. Joka ainoa Facebook-ryhmä oli täynnä kuvia niistä, eikä niiltä voinut välttyä muissakaan foorumeissa.

Ostin pussin Dumleja jo viime viikolla, sillä ajattelin että pakkohan minunkin on kokeilla kun kaikki muutkin niin tekee. Flunssa veti voimat viikonloppuna, mutta tänään ne menivät testiin. En odottanut mitään kovinkaan ihmeellistä, olihan kyseessä vain sulautetut Dumlet, mutta yllätyin isosti.

Dumle muuttui viidessä minuutissa pehmeästä toffeekarkista rapeaksi, pähkinäiseksi ja karamellisoituneeksi keksiksi. Keksit sulivat suuhun ja jännästi ne muistuttivat Dumleja vain hyvin kaukaisesti. Maku ja koostumus muuttuu todella paljon, ja suosittelen kyllä kaikkia kokeilemaan.

Kekseihin siis tarvitaan vain Dumleja. Karkit laitetaan pellille etäälle toisistaan ja paahdetaan uunissa 180°c n. 5 minuuttia. Tämän jälkeen niiden annetaan hetki jäähtyä ja valmista tuli!

Tätä voi jo kutsua idioottivarmaksi leivonnaisia!

Kommentit (2)

Oho hauska idea! pitääpä ottaa testiin 😀 mä kun rakastun dumleja yli kaiken joten uskon että nämäkin vie kielen mennessään

Ihan varmasti vie 🙂

Kommentoi juttua: Yhden raaka-aineen Dumle-keksit sekoittivat somen

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X