Himahella

Blondi testasi: Musaa ja maistelua Hietsun kauppahallissa

Maailmalta tuttu hallietkoilukulttuuri rantautui eilen Helsinkiin, kun Musaa ja maistelua -tapahtuma sai lähtölaukauksensa Hietalahden kauppahallissa. Hietsun hallin ovet ovat auki kaikelle kansalle joulukuisina lauantai-iltoina klo 17-22. Mene, suosittelen lämpimästi!
We Love Helsinki ja Hietalahden hallin kauppiaat järjestävät yhteistyössä sarjan Musaa ja maistelua -nimellä kulkevia tapahtumia nyt joulun alla.Hallin kauppiaat, ravintolat ja kahvilat valmistavat erityisesti lauantain alkuiltoja varten pieniä 3-5 euron maisteluannoksia ja ilmaisia maistiaisia, joita voi nauttia ympäri hallia juomien kanssa samalla kun We Love Helsinki DJt luovat tunnelmaa kappalevalinnoillaan ja välispiikeillään.
Pistäydyin Hietsun hallissa lauantai-iltana heti siinä kello 17 jälkeen. Vaikka ovet olivat olleet auki vasta vartin, hallissa oli meneillään jo hyvä kuhina. Ihmisiä parveili hallin käytävillä ja ravintolapöydistä alkoi olla vaikea jo löytää itselleen vapaata jakkaraa.
We Love Helsinki DJt lupaavat soittaa hallin henkeen sopivaa tunnelmallista vanhaa musiikkia maapallon eri puolilta. Toivomuksiakin saa esittää niin etukäteen kuin paikan päällä. Vierailumme aikana hallissa soi mm. ranskalaisia chansoneja, portugalilaisia fadoja ja kevyenä soljuvaa brasilialaista bossa novaa. Musiikki olikin mielestäni SE juttu, joka teki tästä tapahtumasta buenon.
Kävimme maistamassa Street Gastron Naan-chorizo-hodarit, 5 euroa, ja kurpitsalisäkkeen, 3,90 euroa, yhden Happy Joe -sidukan kanssa. Hintaa maistelulle kertyi 14,90 euroa. Ruoasta en tällä kertaa ihan into piukeena hihku, hodari oli aika vaatimaton ja kurpitsakuutiot osittain raakoja. Mutta ei se safka ehkä ollutkaan tässä tapauksessa se tärkein juttu. Se oli se Hietussa ollut tunnelma. Ja juuri tällaista pössistä Stadi kaipaa!

Musaa ja maistelua Hietalahden kauppahallissa vielä kolmena lauantaina : 5.12. 12.12. ja 19.12.2015.


    Olen Tiina Rantanen,  monissa liemissä keitetty ruoka- ja viinitoimittaja, 7 kirjaa kirjoittanut tietokirjailija, kotitalousopettaja, purkkiblondi sekä ylpeä äiti. Olen aina ollut ruokaihminen henkeen ja vereen. Ruokafilosofiani on urani alusta asti ollut: ”Herkkuja helposti”, eikä blogini kotikeittiöön suunnitellut ruokaohjeet tee siitä poikkeusta. Ruoan lisäksi rakastan matkustamista ja maailman katsomista kamerani linssin läpi. Toimittajana otan postauksissani kantaa myös ruokamaailman kuumiin puheenaiheisiin.

Yhteydenotot: tiinajrantanen@gmail.com  

Kommentoi

Kommentoi juttua: Blondi testasi: Musaa ja maistelua Hietsun kauppahallissa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *