Blondi testasi: Musaa ja maistelua Hietsun kauppahallissa


Maailmalta tuttu hallietkoilukulttuuri rantautui eilen Helsinkiin, kun Musaa ja maistelua -tapahtuma sai lähtölaukauksensa Hietalahden kauppahallissa. Hietsun hallin ovet ovat auki kaikelle kansalle joulukuisina lauantai-iltoina klo 17-22. Mene, suosittelen lämpimästi!
We Love Helsinki ja Hietalahden hallin kauppiaat järjestävät yhteistyössä sarjan Musaa ja maistelua -nimellä kulkevia tapahtumia nyt joulun alla.Hallin kauppiaat, ravintolat ja kahvilat valmistavat erityisesti lauantain alkuiltoja varten pieniä 3-5 euron maisteluannoksia ja ilmaisia maistiaisia, joita voi nauttia ympäri hallia juomien kanssa samalla kun We Love Helsinki DJt luovat tunnelmaa kappalevalinnoillaan ja välispiikeillään.
Pistäydyin Hietsun hallissa lauantai-iltana heti siinä kello 17 jälkeen. Vaikka ovet olivat olleet auki vasta vartin, hallissa oli meneillään jo hyvä kuhina. Ihmisiä parveili hallin käytävillä ja ravintolapöydistä alkoi olla vaikea jo löytää itselleen vapaata jakkaraa.
We Love Helsinki DJt lupaavat soittaa hallin henkeen sopivaa tunnelmallista vanhaa musiikkia maapallon eri puolilta. Toivomuksiakin saa esittää niin etukäteen kuin paikan päällä. Vierailumme aikana hallissa soi mm. ranskalaisia chansoneja, portugalilaisia fadoja ja kevyenä soljuvaa brasilialaista bossa novaa. Musiikki olikin mielestäni SE juttu, joka teki tästä tapahtumasta buenon.
Kävimme maistamassa Street Gastron Naan-chorizo-hodarit, 5 euroa, ja kurpitsalisäkkeen, 3,90 euroa, yhden Happy Joe -sidukan kanssa. Hintaa maistelulle kertyi 14,90 euroa. Ruoasta en tällä kertaa ihan into piukeena hihku, hodari oli aika vaatimaton ja kurpitsakuutiot osittain raakoja. Mutta ei se safka ehkä ollutkaan tässä tapauksessa se tärkein juttu. Se oli se Hietussa ollut tunnelma. Ja juuri tällaista pössistä Stadi kaipaa!

Musaa ja maistelua Hietalahden kauppahallissa vielä kolmena lauantaina : 5.12. 12.12. ja 19.12.2015.

Kommentit

Kommentoi juttua: Blondi testasi: Musaa ja maistelua Hietsun kauppahallissa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Instagram

  • Sisäpiiritietona voin kertoa, että Suojas petti -biisin tarina on tosi! #gasellit #kesäkumi2019 #mamaonylpee
  • Suomen vuoden sommelier 2019 on Taneli Lehtonen ravintola Murusta! Isot onnittelut! #tropheelaroche
  • Pakollinen äiti-poika -kuva äitienpäivänä 2019. Mun 30. äitienpäivä❤️! @musajusa #mamaonylpee
  • Gasellit järjesti kunnon lastenkutsut, joihin sukukin oli kutsuttu!!#gasellit10v #mamaonylpee #kunnonhyvä #imus Lumisadekuva: Julius Konttinen
  • Gasellien terveiset Suomi-Kanada matsissa 3-1 pelin torjuneelle Kevin Lankiselle! @christamgronlund #gasellit10v #leijonat #mamaonylpee #alldayon2019
  • Me oltiin siis niin Imus! Kiitos Gasut! #gasellit10v #gasellit #mamaonylpee #alldayon2019
  • Musajusa räppää! Sillä on Hiki! @musajusa #gasellit10v #gasellit #mamaonylpee #alldayon2019

blonditiina

X