Blondi testasi: Pelmenejä misoliemessä

Tämä pikaruoka syntyi, kun nälkä iski yllättäen ja puuntakaa. Eikä se tässä tapauksessa ollut lainkaan hullumpi juttu, sillä Blondin keittiössä kehkeytyi aikamoinen makujen ilotulitus olemassa olevista raaka-aineista. 10 minuutissa syntyvässä sopassa yhdistyvät niin venäläiset, japanilaiset- kuin thai-maut.

Tästä se ajatus sitten lähti.

Liha-pinaatti pelmeneitä misoliemessä
2 annosta
1 pussi (400 g) pakastettuja liha-pinaatti-pelmeneitä (Deliciest)
1 pussi misokeittoaineksia (Yukata)
5 dl vettä
1 tl Sriracha-kastiketta
1 tl raastettua inkivääriä
1/2 limetin menu
silputtua minttua/lehtipersiljaa/korianteria

Kiehauta vesi, lisää veden joukkoon miso-keittoainekset, chilikastike ja raastettu inkivääri.  
Kun liemi kiehuu, lisää pakastepelmenit. Keitä noin viisi minuuttia tai kunnes pelmenit nousevat liemen pinnalle.
Mausta keitto limettimehulla ja silputuilla yrteillä. Tarkista suola. 
Tarjoa heti.

Ruoka oli pöydässä 10 minuutissa!

Instagram

  • Ramenkeitto maistuu myös helteellä! #kesäduuni #herrasnellman #hot🔥 #heatwave🔥
  • Summer Treat from UK: Eaton Mess . Ohje löytyy Himahellasta. #classicfood #seasonalfood #yammy😋 #klassikkoruoka #kesäherkku #etomess
  • Maailman helpoin karamellipossu, vain muutama aines! Sukat pyöri taikurinkin jaloissa! #maatiaispossu #herrasnellman #kesäduuni #heatwave #caramellizedpork  #easycooking
  • Viva la Mexico! #maatiaispossu #herrasnellman #swisscheese #legruyereaop #microplane #kesäduuniblues #heatwave
  • Mummon salaatti on kesäruokien klassikko! Kuva kirjastani Klassikkoruokia - reseptit ja tarinat. #klassikkoruoka #otavankirjat #kesäruoka #seasonalfood #summerfood #grandmassallad #finnishfood
  • Hellepäivän sikailua! #maatiaispossu #herrasnellman #korianteripossu #duunii
  • Vanhanajan kesäkeitto - ihan parasta helleruokaa! Lusikkalautasen taiteili @marjuttuominen #seasonalfood #summersoup #summerfood #localfood #classicfood #finnishfood #heatwave🔥 #visitfinland

blonditiina

Keskustelu

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.