Blondi testasi: Pelmenejä misoliemessä

Tämä pikaruoka syntyi, kun nälkä iski yllättäen ja puuntakaa. Eikä se tässä tapauksessa ollut lainkaan hullumpi juttu, sillä Blondin keittiössä kehkeytyi aikamoinen makujen ilotulitus olemassa olevista raaka-aineista. 10 minuutissa syntyvässä sopassa yhdistyvät niin venäläiset, japanilaiset- kuin thai-maut.

Tästä se ajatus sitten lähti.

Liha-pinaatti pelmeneitä misoliemessä
2 annosta
1 pussi (400 g) pakastettuja liha-pinaatti-pelmeneitä (Deliciest)
1 pussi misokeittoaineksia (Yukata)
5 dl vettä
1 tl Sriracha-kastiketta
1 tl raastettua inkivääriä
1/2 limetin menu
silputtua minttua/lehtipersiljaa/korianteria

Kiehauta vesi, lisää veden joukkoon miso-keittoainekset, chilikastike ja raastettu inkivääri.  
Kun liemi kiehuu, lisää pakastepelmenit. Keitä noin viisi minuuttia tai kunnes pelmenit nousevat liemen pinnalle.
Mausta keitto limettimehulla ja silputuilla yrteillä. Tarkista suola. 
Tarjoa heti.

Ruoka oli pöydässä 10 minuutissa!

Kommentit

Kommentoi juttua: Blondi testasi: Pelmenejä misoliemessä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Instagram

  • Luomuruoan alkulähteillä! #tarapacá #easter #organicfood
  • Pasteis de Natas #easterfood #springbreak #himahella #comingsoon
  • Tänään tipuillaan! #easterfood #seasonal #workingmama
  • Waiting for Easter! #stuffedvegetables #easterfood #mediterraneanfood
  • Kasvislasse...ei todellakaan huono! #kaupallinenyhteistyö #legruyere #himahella #comingsoon‼️
  • Himahellassa nyt risotto paahdetuilla kasviksilla! Nopea arkiruoka, maistuva viikonloppuherkku! #appenzeller #kaupallinenyhteistyö #risotto #vegetarianrecipes #quickmeals
  • Sydämelliset pesto-kaurasämpylät keiton kaveriksi! #leivonta #lämpimäiset #ystävienkanssa #sesonkiruokaa

blonditiina

X