Blondi testasi: Pelmenejä misoliemessä

Tämä pikaruoka syntyi, kun nälkä iski yllättäen ja puuntakaa. Eikä se tässä tapauksessa ollut lainkaan hullumpi juttu, sillä Blondin keittiössä kehkeytyi aikamoinen makujen ilotulitus olemassa olevista raaka-aineista. 10 minuutissa syntyvässä sopassa yhdistyvät niin venäläiset, japanilaiset- kuin thai-maut.

Olen Tiina Rantanen, monissa liemissä keitetty ruoka- ja viinitoimittaja, 7 kirjaa kirjoittanut tietokirjailija, kotitalousopettaja, purkkiblondi sekä ylpeä äiti. Olen aina ollut ruokaihminen henkeen ja vereen. Ruokafilosofiani on urani alusta asti ollut: ”Herkkuja helposti”, eikä blogini kotikeittiöön suunnitellut ruokaohjeet tee siitä poikkeusta. Ruoan lisäksi rakastan matkustamista ja maailman katsomista kamerani linssin läpi. Toimittajana otan postauksissani kantaa myös ruokamaailman kuumiin puheenaiheisiin. Yhteydenotot: tiinajrantanen@gmail.com
Kommentoi
Kommentoi juttua: Blondi testasi: Pelmenejä misoliemessä