Kirjaudu Tilaa Ohje
  • Ruoka
    • Ruokaideat
    • Reseptit
    • Viikon ruokalista
    • Lisää oma reseptisi
    • Omat suosikit
  • Juhlat
    • Häät ja kihlajaiset
    • Muut perhejuhlat
    • Joulu
    • Pääsiäinen
  • Koti
    • Sisustus & kodinhoito
  • Puutarha
  • Käsityö
    • Askartelu & ompelu
    • Neulonta & virkkaus
    • Kudonta & kirjonta
    • Käsityö- ja askartelukirjat
  • Jutut
    • Ihmiset ja ilmiöt
    • Matka
    • Terveys
    • Muoti ja kauneus
    • Raha ja laki
    • Kolumnit
  • Kilpailut
  • Blogit
    • Elämäni suupaloina
    • Frutti di Mutsi
    • Himahella
    • Koirakopla
    • Paratiisi takapihalla
    • Suklaapossu
    • Vappu keittiössä
    • Blogiverkosto
  • Digilehti
  • Tilaa
  • Ruoka
    • Ruokaideat
    • Reseptit
    • Viikon ruokalista
    • Lisää oma reseptisi
    • Omat suosikit
  • Juhlat
    • Häät ja kihlajaiset
    • Muut perhejuhlat
    • Joulu
    • Pääsiäinen
  • Koti
    • Sisustus & kodinhoito
  • Puutarha
  • Käsityö
    • Askartelu & ompelu
    • Neulonta & virkkaus
    • Kudonta & kirjonta
    • Käsityö- ja askartelukirjat
  • Jutut
    • Ihmiset ja ilmiöt
    • Matka
    • Terveys
    • Muoti ja kauneus
    • Raha ja laki
    • Kolumnit
  • Kilpailut
  • Blogit
    • Elämäni suupaloina
    • Frutti di Mutsi
    • Himahella
    • Koirakopla
    • Paratiisi takapihalla
    • Suklaapossu
    • Vappu keittiössä
    • Blogiverkosto
Digilehti
24.03.2018

parsapiirakka-aloitus

Teksti: Tiina Rantanen
EDELLINEN >

Keskustelu

Vastaa Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kirjaudu Tilaa Ohjeet

Olen Tiina Rantanen, lempinimeltäni Blonditiina,  monissa liemissä keitetty ruoka- ja viinitoimittaja, tietokirjailija, kotitalousopettaja, purkkiblondi sekä ylpeä äiti. Olen aina ollut ruokaihminen henkeen ja vereen. Onnekseni pikkutyttönä alkaneesta harrastuksesta kehittyi leipätyö ja jopa leivälle levitettävä voi.

Ruokafilosofiani on urani alusta asti ollut: ”Herkkuja helposti”, eikä blogini kotikeittiöön (eli stadilaisittain himahellalle) suunnitellut ruokaohjeet tee siitä poikkeusta. Löytöretkeily eri ruokakulttuureissa on intohimoni. Toimittajana otan postauksissani kantaa myös ruokamaailman kuumiin puheenaiheisiin.

Ruoan ja viinin parittaminen on sekin lähellä sydäntäni. Viinihifistelyni alkoi jo 90-luvun alussa, mutta minua ilahduttaa enemmän edullinen viinilöytö kuin kellariin hillottava aarre.

Työurani varrella on syntynyt seitsemän keittokirjaa, joista Helppo olla vege ja Illallistarinoita tulivat painosta keväällä 2017.  Seitsemäs kirjani, Klassikkoruokia –  reseptit & tarinat, ilmestyi tammikuussa 2018. Ruoan lisäksi rakastan matkustamista ja maailman katsomista kamerani linssin läpi.

Yhteydenotot: tiinajrantanen@gmail.com

 

Arkisto

 
  • ▼ 2018 (65)
    • huhtikuu (12)
    • maaliskuu (16)
    • helmikuu (17)
    • tammikuu (20)
  • ► 2017 (211)
    • joulukuu (28)
    • marraskuu (20)
    • lokakuu (16)
    • syyskuu (15)
    • elokuu (13)
    • heinäkuu (15)
    • kesäkuu (16)
    • toukokuu (17)
    • huhtikuu (11)
    • maaliskuu (14)
    • helmikuu (31)
    • tammikuu (15)
  • ► 2016 (179)
    • joulukuu (17)
    • marraskuu (21)
    • lokakuu (12)
    • syyskuu (11)
    • elokuu (11)
    • heinäkuu (12)
    • kesäkuu (12)
    • toukokuu (12)
    • huhtikuu (10)
    • maaliskuu (12)
    • helmikuu (10)
    • tammikuu (39)
  • ► 2015 (168)
    • joulukuu (68)
    • marraskuu (11)
    • lokakuu (8)
    • syyskuu (17)
    • elokuu (7)
    • heinäkuu (20)
    • kesäkuu (7)
    • toukokuu (8)
    • huhtikuu (5)
    • maaliskuu (7)
    • helmikuu (4)
    • tammikuu (6)
  • ► 2014 (46)
    • joulukuu (5)
    • marraskuu (5)
    • lokakuu (4)
    • syyskuu (6)
    • elokuu (5)
    • heinäkuu (5)
    • kesäkuu (4)
    • toukokuu (2)
    • huhtikuu (2)
    • maaliskuu (2)
    • helmikuu (3)
    • tammikuu (3)
  • ► 2013 (3)
    • joulukuu (1)
    • marraskuu (2)
 

Instagram

 
  • Saturdaynight snack. #appenzeller #microplate #seasonalfood #omeletteroll #springtime
  • The Best Wine of the World has selected Charles Heidsieck Brut Reserve the best non vintage Champagne of the World 2017. #champagne #charlesheidsieck #bww #bubbles
  • Juustoinen munakasrulla sopii vaikka vappupöytään! #appenzellercheese #swisscheese #seasonalfood #foodphotos #foodphotography
  • Smaku kävelyllä Porvoossa! Herkkua oli monenlaista! Smaku walk at Porvoo Old Town ! #smaku2018 #smakuporvoo2018 #sinne #lamour #zumbiespiel #meatdistrict #bistrogustaf
  • Sami Saaren kupliva jazz-ilta Brossa! #jazzpojat #annasyyjuhlaan #allthatjazz #ladolcevita
  • Pasta Primavera-so easy, so good! #gruyere #swisscheese #pastaporn #microplane #seasonalfood #foodphotos #foodstyle #15minutemeals
  • Playing with my new photostylingbackground! I love it! #foodphotography #blonditestaa
  • Cheese Cake for Easter! #eastercake #foodography #cheesecake
  • Paella? Jambalaya? Something between... #saturdaynightfun #vivalaspain #foodblogfeed #foodphotography #foodporn
  • Happy Easter! #easter #easterbunny #havinhagoodtime #lazyandhappy
  • Etanahaarukat -euron kirpparilöytö teki ihmisen onnelliseksi! Kaunista turhuutta! #kirppislöytö #ladolcevita #snailforks #fleemarket
  • Foodideas for Easter! Reseptit Himahellassa #easter #foodphotography #foodstyle #seasonalfood #mycooking #myphotography #himahella
 

Avainsanat

 
Altian Koskenkorvan tehtaat barbeque comfort food demokraattinen ruoka dinner in the sky Drunken Watermeloon Himahella. lohturuoka jenkkimitat jouluruoat Kansainvälinen Nutellapäivä Kira Weckman Koskenkorva Museo Koskenkorvan Trahteeri Koskenkorva Village Experience kotiruoka Latinomakuja Meloni-mansikka-salaatti Michelin Nordic Guide 2016 Mitat Miten granaattiomena syödään mittataulukko Nutellasemla nuudelikeitto nyhtöpossu Pho17 Pico de Gallo Pietro Ferraro pulled pork punajuuri-perunasose päivä Tallinnassa ruokarauha ruokatrendi sesonkiherkku sillitorttu sosekeitto suvaitsevaisuus taginepata Tallinna tomaattisalsa tuoresalsa uunimakkara valmistujaiset varhaiskaalipata vierastarjottava wwf

Uusimmat

  • Vappu ja muut kevään juhlabuffat- paahtopaistia, parsasalaattia ja c...

      Vappu – tuo ylioppilaiden ja suomalaisen työn juhla on kevään...

    22.4.2018
  • Nopeasti rantakuntoon 4 – Ruokarytmi ja 1000 kcal dieetti

    Tutkimuksissa on havaittu että ihmiset, jotka pysyvät normaalipainoisina ko...

    20.4.2018
  • Kevättä pastassa – Pasta primavera

    Kaupallinen yhteistyö Le Gruyère AOP Kauden kasviksilla ja sitruunalla höys...

    18.4.2018 Mainos

Uusimmat reseptit

  • Pasta primavera

    Pasta primavera maistuu ihanasti keväältä. Tämän ohjeen aateloi sveitsiläin...

    18.4.2018 Mainos
  • Anni Hautalan nopea uunilohi

    Annin ruokakirja (Otava) on täynnä ihania arkiruokaohjeita. Tässä uunilohes...

    18.4.2018
  • Helpot sämpylät – valmiit puolessa tunnissa

    Birkkalan isännän spelttisämpylät ovat ehkä maailman helpoimmat sämpylät. E...

    13.4.2018
Asiakaspalvelu
Digipalvelut (09) 156 6227
Avoinna ma–pe 8–16

Painettu lehti (09) 156 665
Avoinna ma–pe 8–17

Sähköposti (digi) digi@otavamedia.fi
Sähköposti asiakaspalvelu@otavamedia.fi

Postiosoite Maistraatinportti 1
00015 OTAVAMEDIA
Tietoa evästeiden käytöstä Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Mediatiedot
  • Tekniset tiedot, aikataulut ja ilmoitushinnat
  • Tietoa verkon kävijöistä
  • Rekisteriseloste
  • Käyttöehdot
Tuotteet
  • Aikakauslehdet
  • Verkkomediat
  • Digilehdet
  • Kirjat
Toimitus ja lehtitilaus
  • Osoitteenmuutos
  • Tilausmuutokset
  • Palautelomake
Toimitus Sähköpostiosoitteet: etunimi.sukunimi@otava.fi Tilaa lehti
Otavamedia
Alibi
Anna
Deko
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti