Himahellassa leivotaan pullaa juurimenetelmällä

JUURI: 5 dl | maitoa |
50 g | hiivaa tai 2 pussia kuivahiivaa |
1 rkl | sokeria |
5 dl | vehnäjauhoja |
LISÄKSI: 2 | munaa |
2 tl | suolaa |
2 dl | sokeria |
1 rkl | kardemummaa |
10-11 dl | vehnäjauhoja |
200 g | voita tai margariinia |
VOITELUUN: 1 | kananmuna |
KORISTEEKSI: | raesokeria tai mantelilastuja |

Olen Tiina Rantanen, monissa liemissä keitetty ruoka- ja viinitoimittaja, 7 kirjaa kirjoittanut tietokirjailija, kotitalousopettaja, purkkiblondi sekä ylpeä äiti. Olen aina ollut ruokaihminen henkeen ja vereen. Ruokafilosofiani on urani alusta asti ollut: ”Herkkuja helposti”, eikä blogini kotikeittiöön suunnitellut ruokaohjeet tee siitä poikkeusta. Ruoan lisäksi rakastan matkustamista ja maailman katsomista kamerani linssin läpi. Toimittajana otan postauksissani kantaa myös ruokamaailman kuumiin puheenaiheisiin. Yhteydenotot: tiinajrantanen@gmail.com
Kommentoi
Kommentoi juttua: Himahellassa leivotaan pullaa juurimenetelmällä