Himahella

Joulunaika 2015 näytti Blondin keittiössä tältä.

Herkkua oli siinä monenlaista aina janssoninkiusaksesta kalkkunaan vitello tonnaton tapaan. Ohjeet löytyvät blogista.  

    Olen Tiina Rantanen,  monissa liemissä keitetty ruoka- ja viinitoimittaja, 7 kirjaa kirjoittanut tietokirjailija, kotitalousopettaja, purkkiblondi sekä ylpeä äiti. Olen aina ollut ruokaihminen henkeen ja vereen. Ruokafilosofiani on urani alusta asti ollut: ”Herkkuja helposti”, eikä blogini kotikeittiöön suunnitellut ruokaohjeet tee siitä poikkeusta. Ruoan lisäksi rakastan matkustamista ja maailman katsomista kamerani linssin läpi. Toimittajana otan postauksissani kantaa myös ruokamaailman kuumiin puheenaiheisiin.

Yhteydenotot: tiinajrantanen@gmail.com  

Kommentoi

Kommentoi juttua: Joulunaika 2015 näytti Blondin keittiössä tältä.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *