Kevätherkku: Italialainen raparperipiirakka

Mantelimassa antaa tälle raparperipiirakalle herraskaisen säväyksen.
Kun kehtitin halvatun hyvän rapaparperipiirakan ohjeen, tämä ohje oli sen lähtökohtana. Julkaistakoon sekin niiden iloksi, jotka rakastavat marsipaania tai mantelimassaa!
Italialainen raparperipiirakka

Olen Tiina Rantanen, monissa liemissä keitetty ruoka- ja viinitoimittaja, 7 kirjaa kirjoittanut tietokirjailija, kotitalousopettaja, purkkiblondi sekä ylpeä äiti. Olen aina ollut ruokaihminen henkeen ja vereen. Ruokafilosofiani on urani alusta asti ollut: ”Herkkuja helposti”, eikä blogini kotikeittiöön suunnitellut ruokaohjeet tee siitä poikkeusta. Ruoan lisäksi rakastan matkustamista ja maailman katsomista kamerani linssin läpi. Toimittajana otan postauksissani kantaa myös ruokamaailman kuumiin puheenaiheisiin. Yhteydenotot: tiinajrantanen@gmail.com
Kommentoi
Kommentoi juttua: Kevätherkku: Italialainen raparperipiirakka