Himahella

Kookos-mansikkavohvelit

Vohvelit ovat rentoa ruokaa, joilla ruokkii mainiosti myös yllätysvieraat. Kookoksen, mansikan ja vaniljan liitto on huumaava.
VOHVELITAIKINA
3 kananmunaa
4 dl maitoa
1 dl kivennäisvettä
4 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
ripaus suolaa
1 rkl Coco-siirappia tai 2 rkl sokeria
50 g voisulaa
PAISTAMISEEN
voita tai margariinia
LISÄKSI
viipaloituja mansikoita
vaniljajäätelöä
Coco-makusiirappia
ja/tai
Candy Strawberry -makusiirappia
Sekoita kaikki ainekset. Anna taikinan turvota puoli tuntia.
Kuumenna vohvelirauta.
Paista taikinasta vohveliraudalla paksuja vohveleita.
Lisää pannuun tarvittaessa voita.

Tarjoa vohvelit kuumina viipaloitujen mansikoiden ja vaniljajäätelon kanssa. Viimeistele kookos- ja/tai mansikkasiirapilla. Voit käyttää myös vaahterasiirappia. 


    Olen Tiina Rantanen,  monissa liemissä keitetty ruoka- ja viinitoimittaja, 7 kirjaa kirjoittanut tietokirjailija, kotitalousopettaja, purkkiblondi sekä ylpeä äiti. Olen aina ollut ruokaihminen henkeen ja vereen. Ruokafilosofiani on urani alusta asti ollut: ”Herkkuja helposti”, eikä blogini kotikeittiöön suunnitellut ruokaohjeet tee siitä poikkeusta. Ruoan lisäksi rakastan matkustamista ja maailman katsomista kamerani linssin läpi. Toimittajana otan postauksissani kantaa myös ruokamaailman kuumiin puheenaiheisiin.

Yhteydenotot: tiinajrantanen@gmail.com  

Kommentoi

Kommentoi juttua: Kookos-mansikkavohvelit

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *