Laskiaispulla 2016 täytetään Nutellalla ja kermavaahdolla

Kun vuonna 2015 ruotsalaiset innostuivat hulluna wrappaamaan laskiaissemlansa kanssa, kirjoitin pöhinästä ja laskiaispullasta yleisempääkin tarinaa Himahellaan. Käy lukeisemassa vuoden takainen laskiaispullapostaukseni täältä.

Olen Tiina Rantanen, monissa liemissä keitetty ruoka- ja viinitoimittaja, 7 kirjaa kirjoittanut tietokirjailija, kotitalousopettaja, purkkiblondi sekä ylpeä äiti. Olen aina ollut ruokaihminen henkeen ja vereen. Ruokafilosofiani on urani alusta asti ollut: ”Herkkuja helposti”, eikä blogini kotikeittiöön suunnitellut ruokaohjeet tee siitä poikkeusta. Ruoan lisäksi rakastan matkustamista ja maailman katsomista kamerani linssin läpi. Toimittajana otan postauksissani kantaa myös ruokamaailman kuumiin puheenaiheisiin. Yhteydenotot: tiinajrantanen@gmail.com
Kommentoi
Kommentoi juttua: Laskiaispulla 2016 täytetään Nutellalla ja kermavaahdolla