TAIKINA:
2 1/2  dl maitoa
25 g hiivaa tai 1 pussi kuivahiivaa
1 dl sokeria
1 tl suolaa
1 sitruunan raastettu kuori
noin 8 dl vehnäjauhoja
100 g voita
TÄYTE:
noin 300 g pähkinä-suklaalevitettä (Nutella)
4-5 banaania
1/2 sitruunan mehu
VOITELUUN:
1 muna
KORISTELUUN:
sokerikuorrutetta
Lämmitä maito  kädenlämpöiseksi. Liuota siihen murennettu hiiva. Jos käytät kuivahiivaa, maidon tulee olla 42 asteista, jotta hiiva toimii paremmin. Lisää sokeri, yhden sitruunan raastettu kuori ja suola. Lisää puolet jauhoista ja vaivaa noin 5 minuuttia. Lisää voi ja loput jauhoista. Vaivaa taikinaa 5–10 minuuttia, kunnes taikina on kimmoisaa.
Kohota taikina peitettynä kaksinkertaiseksi, noin 45 minuuttia. Kumoa kohonnut taikina jauhotetulle alustalle, ja vaivaa siitä ilmakuplat pois. Kauli taikina levyksi (noin 20 x 40 cm). Levitä sille suklaa-pähkinätahnaa ja ohuita banaaniviipaleita. Purista banaaneille hieman sitruunamehua mustumisen ehkäisemiseksi.
Kääri taikina rullalle ja leikkaa noin 5 cm:n paloiksi. Nosta palat voideltuun pyöreään vuokaan (Ø noin 24 cm) leikkuupinta ylöspäin. Jätä palojen väliin muutama sentti tilaa. Kohota peitettynä vielä 30 minuuttia.
Paista bostonkakkua 200-asteisen uunin keskitasolla noin 30 minuuttia.

Koristele halutessasi kakku sokerikuorruteraidoilla.  Jos valmis kuorrute tuntuu liian jäykältä, lämmitä tuubia lämpimässä vedessä ennen käyttöä.