One pot meal: Chorizopasta

Chorizopasta syntyy yhdessä astiassa lähes itsessään ja alle puolen tunnin.

Yhden kattilan choritzopasta

250 g spagettia
1 pkt (230 g ) lisääaineetonta chorizo-makkaraa
3 tomaattia
1 paprika
3 uutta (puna)sipulia
3 valkoispulinkynttä
1/2 dl lihafondia
6 dl kiehuvaa vettä
ripaus mustapippuria
hyppysellinen chilihiutaleita
noin 1 dl silputtua basilikaa ja lehtipersiljaa
1. Kuori ja viipaloi sipuli ja valkosipulinkynnet. Viipaloi chorizo-makkarat. Pane ne pastan, lohkottujen tomaattien, suikaloidun paprikan, ja mausteiden kanssa isoon paistokasariin tai kattilaan. Kaada kiehuva vesi, johon fondi on yhdistetty ainesten päälle.
2. Peitä kypsennysastia kannella, kuumenna seos kiehuvaksi ja keitä noin 10-12  minuuttia. Sekoittele aineksia pari kertaa kypsennyksen aikana. Keitä kunnes pasta on sopivan kypsää.
3. Rouhaise pippuria mausteeksi. Sekoita.
4. Tarjoa pasta halutessasi parmesaaniraasteen kanssa. Minä en kaivannut edes sitä.

 

Instagram

  • This angel allways makes me smile! I think she also likes bubbles! #visitfrance🇫🇷 #winetravel #visitreims
  • Morningcoffee at Reims! #visitreims #visitfrance🇫🇷 #foodtraveller #winetravel #piperexperience
  • Bubbling day at Piper-Heidsieck! #piperexperience #bubbling #winetravel
  • One day at Champagne! #piperexperience @essiavellan #piperheidsieck
  • Peipsiläinen sipulipiirakka, Sibula Pirog, on ”pakko maistaa” -ruoka. #visitpeipsi #foodtraveller  #kostjasibulatalu
  • Working, working.... #visitpeipsi #presstrip #voronjagalerii
  • Peipsijärven sipulitiellä. #sibulatee #visitpeipsi #presstrip #foodtraveller

blonditiina

Keskustelu

Kommentoi juttua: One pot meal: Chorizopasta

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X