Poroa joulupöytään

Paahdettu poronfilee
Portviini-karpalokastike
Hunajaiset uunijuurekset
170 g
|
amerikanpekonia
|
50 g
|
voita
|
2 rkl
|
öljyä
|
1 ½ kg
|
pakastettua
poronkäristelihaa
|
2
|
sipulia
|
1 rkl
|
suolaa
|
rouhittua
mustapippuria
|
|
2 pulloa (0,33
l)
|
olutta
|
2 dl
|
vettä
|
1
|
rosmariinin oksa
|
3-4
|
katajanmarjaa
|
(2-3 rkl kuivattuja
metsäsieniä)
|

Olen Tiina Rantanen, monissa liemissä keitetty ruoka- ja viinitoimittaja, 7 kirjaa kirjoittanut tietokirjailija, kotitalousopettaja, purkkiblondi sekä ylpeä äiti. Olen aina ollut ruokaihminen henkeen ja vereen. Ruokafilosofiani on urani alusta asti ollut: ”Herkkuja helposti”, eikä blogini kotikeittiöön suunnitellut ruokaohjeet tee siitä poikkeusta. Ruoan lisäksi rakastan matkustamista ja maailman katsomista kamerani linssin läpi. Toimittajana otan postauksissani kantaa myös ruokamaailman kuumiin puheenaiheisiin. Yhteydenotot: tiinajrantanen@gmail.com
Kommentoi
Kommentoi juttua: Poroa joulupöytään