Raparperichutney on grillattujen liharuokien mausteinen lisäke . Nauti parin viikon sisällä,sillä kovin pitkiä aikoja tämä chutney ei säily.
700 g raparperia
1 dl rusinoita
1 sipuli
1/2 sitruuna
3 rkl viinietikkaa
2 dl sokeria
1 rkl currya
1 tl sinapinsiemeniä
Huuhdo ja paloittele raparperi. Viipaloi hyvin pesty puolikas sitruuna ja leikkaa viipaleet neljäksi sektoreiksi. Viipaloi sipuli. Sekoita kaikki ainekset teräskattilassa ja kiehauta seos. Anna kiehua hiljalleen, ilman kantta, puolisen tuntia.
Purkita chutney puhtaisiin purkkeihin ja nauti parin viikon sisällä.
Tarjoa liharuokien lisäkkeenä.

Kommentit

Kommentoi juttua: Raparperichutney

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Instagram

  • Pasteis de Natas #easterfood #springbreak #himahella #comingsoon
  • Tänään tipuillaan! #easterfood #seasonal #workingmama
  • Waiting for Easter! #stuffedvegetables #easterfood #mediterraneanfood
  • Kasvislasse...ei todellakaan huono! #kaupallinenyhteistyö #legruyere #himahella #comingsoon‼️
  • Himahellassa nyt risotto paahdetuilla kasviksilla! Nopea arkiruoka, maistuva viikonloppuherkku! #appenzeller #kaupallinenyhteistyö #risotto #vegetarianrecipes #quickmeals
  • Sydämelliset pesto-kaurasämpylät keiton kaveriksi! #leivonta #lämpimäiset #ystävienkanssa #sesonkiruokaa
  • Raclezzepizza nyt Himahellassa. Käy tsekkaamassa ja kokoa ystävät raclettegrillin ääreen! #ystävänpäivä #legruyere #swisscheese #kaupallinenyhteistyö #raclette #fondue #seasonalfood

blonditiina

X