Raparperichutney on grillattujen liharuokien mausteinen lisäke . Nauti parin viikon sisällä,sillä kovin pitkiä aikoja tämä chutney ei säily.
700 g raparperia
1 dl rusinoita
1 sipuli
1/2 sitruuna
3 rkl viinietikkaa
2 dl sokeria
1 rkl currya
1 tl sinapinsiemeniä
Huuhdo ja paloittele raparperi. Viipaloi hyvin pesty puolikas sitruuna ja leikkaa viipaleet neljäksi sektoreiksi. Viipaloi sipuli. Sekoita kaikki ainekset teräskattilassa ja kiehauta seos. Anna kiehua hiljalleen, ilman kantta, puolisen tuntia.
Purkita chutney puhtaisiin purkkeihin ja nauti parin viikon sisällä.
Tarjoa liharuokien lisäkkeenä.

Instagram

  • This angel allways makes me smile! I think she also likes bubbles! #visitfrance🇫🇷 #winetravel #visitreims
  • Morningcoffee at Reims! #visitreims #visitfrance🇫🇷 #foodtraveller #winetravel #piperexperience
  • Bubbling day at Piper-Heidsieck! #piperexperience #bubbling #winetravel
  • One day at Champagne! #piperexperience @essiavellan #piperheidsieck
  • Peipsiläinen sipulipiirakka, Sibula Pirog, on ”pakko maistaa” -ruoka. #visitpeipsi #foodtraveller  #kostjasibulatalu
  • Working, working.... #visitpeipsi #presstrip #voronjagalerii
  • Peipsijärven sipulitiellä. #sibulatee #visitpeipsi #presstrip #foodtraveller

blonditiina

Keskustelu

Kommentoi juttua: Raparperichutney

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X