Raparperichutney on grillattujen liharuokien mausteinen lisäke . Nauti parin viikon sisällä,sillä kovin pitkiä aikoja tämä chutney ei säily.
700 g raparperia
1 dl rusinoita
1 sipuli
1/2 sitruuna
3 rkl viinietikkaa
2 dl sokeria
1 rkl currya
1 tl sinapinsiemeniä
Huuhdo ja paloittele raparperi. Viipaloi hyvin pesty puolikas sitruuna ja leikkaa viipaleet neljäksi sektoreiksi. Viipaloi sipuli. Sekoita kaikki ainekset teräskattilassa ja kiehauta seos. Anna kiehua hiljalleen, ilman kantta, puolisen tuntia.
Purkita chutney puhtaisiin purkkeihin ja nauti parin viikon sisällä.
Tarjoa liharuokien lisäkkeenä.

Kommentit

Kommentoi juttua: Raparperichutney

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Instagram

  • Summernight in the City! I ❤️ my Helsinki! #pitkäkuumakesä #myhometown❤️ #visithelsinki
  • Jos täti oiskin setä? 😂😂😂 #faceapp
  • Word! #clothes #fashion #mystyle
  • Vohvelipysähdys Äänekoskella Willessä! #waffles #summerfood #blondireissaa
  • Sunnuntain päiväkahville pyöräytin Sadepäivän sadonkorjuulastuja! Homma hoitui puolessa tunnissa! Ohje Himahellassa. #himahella @kotiliesi #klassikkoruoka #päiväkahvi #leivonta
  • Missä sä oot? En ainakaan kännissä! Mulla on perjantaietkoilla ihan omat mocktailit, kun oon kuski! #seedlip #mocktails #nonalcoholicspirits
  • Blondin kesäpata Himahellassa huomenna! #sesonkiruoka #kaalipata #kasvikset #himahella @kotiliesi

blonditiina

X